Grimm Batol jest jednym z najswiezszych serwerow WoWa ( mowa o ENG) , w CDP mozesz zakupic WoWa za 112 pln (to juz z kosztem przeysylki) tylko najpierw zaloz sobie trial konto to bedziesz mial +10 dni do konca abonamentu.
_________________ przepraszam ze sie odzywam :>
a i fejkow nie lubie...
ja bym Ci polecil Burning Legion w chuj polakow powtarzam w chuj polakow i jeszcze raz powtorze w chuj polakow sie fajnie sie by gralo. LOL
to jest serwer z populacja FULL(PVP) <3 na generalu po polskim ludzie pisza na zadnym ze 116 serwow EU ENG. nie znajdziesz takiego zjawiska :> i oczywiscie graj horda, bo alliansi to cipy pew pew kazdy to wie (pyz bez urazy, sam gralem rok czasu allymi) sporo polskich gildii, ktore robia konkretne instansy aq40,naxx, ale teraz dodatek od 16 stycznia jest to pies jebal te insancje z azorethu kady reza w TBC y0.
btw. Adi slyszalem, ze masz chrape na WoW'a ? :>:>
ja juz zaczalem wczoraj... 6 lvl dwarf warrior @ Al'Akir.
zanim Adolf zaczjnie grac moge jeszcze zmienic zdanie co do wyboru klasy postaci, ale mysle, ze nie bede tego robil... (robic po raz X priesta? omfgwtfpwnt!)
malina - wbijaj z ekipa.
adolf - sciagaj wowa
przypominam - Alliance..
Czasem tak w życiu bywa, że raz pęka serce, raz prezerwatywa...
Ja mam kijowe lacze, ktore czesto zle chodzi. Na Alakir mam pinga 200 a na dentragu 50. Jakbyscie sie zdecydowali na dentrag to byloby spoko bo tam jeszcze him szpila i krieg teraz dojdzie... ;]
_________________ -=[ Panic Fear Makers ]=- and -=[ Slaves of Pain ]=-
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum