widmo mam wrazenie, ale czy to nie Ty organizujesz? to nie jest liga tylko cop. chodzi tylko o zabawe - tylko i wyłącznie o to, nie gramy przeciez o $.
ja chce tu pograc ze swoimi znajomymi z ktorymi na q2 mam blizszy kontakt i tyle.
ma byc 4fun i koniec.
tylko w momencie w ktorym polowa sceny podobiera sie tak jak chce zeby byl "fun" to dla drugiej polowy gdzie zostana lamki lub przecietni, nie zgrani i nie znajacy sie..to zdecydowanie bedzie "fun" zbierac rapy za rejpem..
ja na rejpy i na taki "fun" czasu marnowal nie bede
tylko kilka rozsadnych osob ktore graja regularnie i oreintuja sie w skilu danej osoby-sa w stanie rozlozyc sklady na czynniki pierwsze tak azeby gralo sie jakos logicznie for all
dla mnie przykladem jest ostatnia liga..wiec moze Ci sami ludzie wybrali by teamy?
hm?
po pierwsze ku... pogadanki sobie w tym drugim topicu urzadzac:P bo tylko zasmeicacie o! a po drugie to jest ankieta i ludzie grajacy sami zdecyduja jak bedziemy grac:) wczoraj patrzylem to bylo 7 do 7 wiec ludzie na to glosuja:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum