ok fukk WoW jak Lineage2 gra typowa dla ludzi ktorych szeroko okresla sie "no life" stracilem miesiac zycia lol po 5h dziennie grindu (minimum) nie wiem w jaki sposob sesje zdalem (one more exam) doh.. wiadomo kazdy ma inne podejscie do gry itp. ja po prostu wsiakam.. pozdro
_________________ przepraszam ze sie odzywam :>
a i fejkow nie lubie...
yo ja tez gram do jakiegos czasu w wowa ;D dziergam sobie taurenem na 13 lvl szkoda tylko ze gram na trialu a nie chce mi sie na razie wykupowac moze poczekam do wakacji w tedy bede miał wiecej czasu , fajnie sie gra na serv. karazghan nie wiem jak na innych bojeszcze nie testowalem , ogolnie fajna gra ale strasznie duzo czasu pozera ;/
Strasznie to malo powiedziane.. z zycia ( z gry lol) wziete, znajomek, o ile mozna tak powiedziec, dojebal 56 male hunter... no zeby nie sklamac 2 tygodnie... w sumie non-stop byl online po czym stwierdzil ze chce grac female.. xD hunter to mnie rozjebalo i dalo do myslenia, mam wrazenie ze wielu ludziom to sie wymyka spod kontroli. rozumiem ze znajomymi sobei pograc TS czy tam Vent wiadomo RZADZI w takich gra i milo sie czas spedza ale... zeby "moc" grac z tymi znajomymi musisz napierdalac XX godzin zeby mniej wiecej miec podobny lwl.. a pozniej itemki.. myslalem ze tylko chinole tak moga a tu PL nie sa gorsi...
_________________ przepraszam ze sie odzywam :>
a i fejkow nie lubie...
Ja juz sie zagniezdzilem na Dentragu. Fajnie mi sie gra, mam w miare fajna gildie jest git =] Jakby ktos chcial zaczac grac to zapraszam na dentrag, moge pomoc
_________________ -=[ Panic Fear Makers ]=- and -=[ Slaves of Pain ]=-
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum