A tak btw. jesli tyle osob sie zjawi, a widze, ze dosyc duzo reflektuje .. to moze rzeczywiscie, trzeba cos wynajac? :/ Jakas kafeje czy cos .. bo z taka ekipa, to nie sadze, zeby nas gdzies tlumnie wpuscili ;)
Trzeba by porozmawiac np. z szeryfem w ARENA CAFFE ( 0 22 629 07 76, 00-552 Warszawa, pl. Konstytucji 5 ) jedna z najblizszysz w centrum i dowiedziec sie czy i za ile bedzie mozna zarezerwowac kompy na nie wiem ile to dni bedzie pod patronatem tejze Caffe ( maja na stronce dzial q2 takze mozna sprubowac )? Jak wiecej niz jeden dzien ... - noc moznaby spedzic w jakiejs imprezowni, chyba ze nocka tez by w gre wchodzila. Wiem ze nie bede mogl na taki zjazd wydac wiecej niz 2-3 dyszki bo z sosikiem juz krucho.
--- pozdro ---
_________________ powoli powoli do przodu powoli
karzdy tak jak lubi karzdy tak jak woli
byle do przodu powoli powoli
Wezcie przestancie z tym graniem, wezmie sie na pare godzin i styka.... ja tam jade sie spotkac z ludzmi posiedziec pogadac, z Jimem zajarac z innymi wypic jakos to bedzie ;d
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum