btw szczecho lub chrom czemu nie uwzgeldniliscie mapy lfctf4 z q na prozacu moze ktos bedzie chciał ja wybrac a ze nie ma jej w mapliscie to beda nie potrzebne spory , chyba ze nie chcieliscie specjalnie jej dopisywac ?
skoro nie uwzględnili i jej nie dopisali tzn. ze nie chcieli zeby była. dla mnie to raczej proste :p jesli kazdy by chcial grac jakas tam mape to by wszystkie musieli dopisac z czasem. jest jak jest i niech tak pozostanie bo to ma byc inny cop niz wszystkie. buziaki miski
sory jesli chodzi o mnie to ja nie ustalalem maplisty bo napewno by nie bylo tam map takich jak ctf1 lf7 czy XAX.. a co do tego to wiekszac to bedzie lf4 lf10 okej niech bedzie tez z quad'em dopisze do maplisty
ctf1 to nie... bedzie za duzo biegania za flaga .... lf7 w sumie mniejsza mapa i mozna taz dac ... ale jak juz checei i wielkie dzieki za dodanie lf4 z q ;*
ryq- ja pamietam lige, ale map niestety procz jednej nie....na bank byla ctf1-to jest pewne..ale fakt faktem ze przy grze 2/2 ne bylo zbyt ciekawie..coz przy 3/3 tez watpie czy bedzie "zywo" sie grac
pamietam nawet demko intruza i bresofta jak sie tlukli z jakimis innymi kajtkami czy thc/gd
moim zdaniem mapy powinni wybrac organizatorzy (przy drobnych radach graczy) - a gracze powinni przyjac decyzje i poskakac for fun albo spadac;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum