po co ?
zeby pokazac wam ze to wlasnie przez was ludzie odchodza... chocby ot ja...
robicie lipe, brak zyczliwopsci tylko zwyczajne hamstwo. gadka jak z debilami.
odkad zaczolem grac mowielm ze nie zostawie tej gry, nie odejdzie na bok.
Jednak sie okazalo ze to byl belkot. dlaczego ? mozna sie domyslec. Sami rujnujecie scene. fakt faktem ciagnac 10 letnia gre nie jest latwo, jednak wy tylko pogrszacie. SZKODA SLOW. elo !
jak juz ktos i tak odkurzyl ten temat.. to powiem tylko tyle ze: post by emilo byl pisany 5:57AM.. czyli co ? ktos go o tej porze skrzywdzil czy nie ma co robic z "wolnym czasem" tak czy srak moj post jest z 2:25 AM i jestem calym sercem z nim "jestescie debilami i gupkami" i wlasnie dlatego biegam razem z wami po tym zasranym qlnecie
_________________ Behold the power of darkness or stfu |m| ^ ^
emilio- nawet jesli my psujemy cala atmosfere to wejdz sobie na inne serwy gier fpp..jezeli grales to dobrze wiesz ze tam jest dopiero "zepsuta" atmosfera..pelna szalonych 15 latkow bluzgajacych na lewo i prawko czitujacych wyzywajacych twoja matke/ojca/ciocie/ wujka(sory szyna;p) henka itd itp..tutaj chociaz wiekszosc ma juz pare lat..i nawet jesli sie zdarzy flame/bluzg/kick z serva to i tak ujmujac calosciowo to nasze q2 zaznacza sie pozytywnie..mimo wszystkich wad i problemow- i zebys nie wem jak daleko szukal gierki/ludzi gdzie wszystko bedzie git..to i tak owej nie znajdziesz..pograj np w coda/czy innego wolfa..sam sie przekonasz. Gry super-ludzie = downy tudziez zjeby
szkoda kuurwa że zamiast walczyć jak wtedy ze złamanym nosem co bronił mistrza to poszedł w obrone ;/
Ogólnie ludzie tłumaczą to tym że przeciwnik był leworęczny.
Ale to kiepska wymówka. Wiedział wystarczająco wcześniej by się przygotować a jak widzieliśmy kiepsko mu to wyszło ;/
Albo niech się ogarnie i przyłoży się do treningów albo niech zmieni treninga.
Dokladnie. Ten trener jest do niczego. Nie ma Gmitriuka czy jak mu leci, to nie ma zwyciestwa.
Swoja droga to Adamek boksowal jakby byl amatorem, ten nigga robil co chcial z nim, mimo ze sam byl calkowicie zalosny. Jakby Adamek boksowal tak jak w poprzednich walkach to by rozpierdolil tego czarnucha dosyc szybko, a tak to czarny wygral i nawet nie uszkodzil zbytnio Adamka. Mamy kolejnego zalosnego mistrza!
Nie wiem czy ktos sluchal wywiadu z naszym bokserem odrazu po walce, ale to bylo jeszcze bardziej zalosne niz styl w jakim boksowal. Jak mozna z takim podejsciem w ogole wychodzic na ring lol. Syndrom nooba.
W ogole jak teraz patrze na te wszystkie federacje i ich mistrzow to mi sie plakac chce. Jakies lewe nazwiska. Mistrzowie na 1-2 walki. Waga ciezka to w ogole porazka ( Kliczko aka Szklana Pulapka na swojej twarzy czy ten Walujew aka nie zajebiesz mnie, bo jestem za duzy ). Gdyby jeszcze Lennox walczyl to by ich rozjebal w jeden wieczor. Brakuje mi tych czasow kiedy walczyli bad motherfukerzy, a nie dzisiejsi "dzentelmeni". Ostatnio sobie odswiezylem walke Golota vs Bowe I i II. To bylo cos, bez respektu do przeciwnika i ostra rzeznia. Takie walki beda pamietane zawsze ( pomijajac oczywiscie ze Andrzej wymasowal porzadnie jajka czarnemu ) i takich walk zawodowy boks potrzebuje jak najwiecej. Jebac czyste walki i milych facetow, to jest dobre do amatorow i na olimpiady. Zawodowy boks potrzebuje czarnych charakterow i bez tego straci ogladalnosc.
Dlatego pride, ufc > all ;)
Co do dyskusji z emilianem to edi ma pelna racje. To wogole szok jest ze taka nedzna gierka wytrzymala taka probe czasu i jakims zjebom chce sie w nia jeszcze grac. Uwazam ze dzieki ludziom m.in. grajacym w CTF gra wytrzymala probe czasu i mimo ze sa debilami, zjebami, glupkami czy jak ty to okresliles chwala im za to ;p Ja tez juz wogole nie gram w Q2 bo sie przestawilem na WoWa, ale z "debilami" lubie pogadac od czasu do czasu. No coz "ciagnie swoj do swego" ;p
_________________ -=[ Panic Fear Makers ]=- and -=[ Slaves of Pain ]=-
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum