te wasyl...bujaj worki leszczu duzy ty chociaz jestes? bom ja niewielki ale co tam w sumie, wezme ze soba moja wierna butelke po zoladkowej to sie wtedy zmierzymy
zaraz, zaraz... nikt nikogo nie bedzie bil? jakos tak pokojowo zapowiada sie ten zjazd
Jak zwykle pewnie ktos mnie za bany bedzie chcial pobic .
A tak w ogole... przejsc sie do tej Areny (ciekawe czy ktos pamieta ze to byla najlepsza swego czasu gralnia q2, przez spory czas na stacji Metro Centrum, ze slynnym klanem Arena i tagami a1. a2. itp) i pobliskich akademikow PW ?
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Vitez to Ty chyba zapomniales ze przed a1, a2 jesio inne klany byly -.- w ktorych w sumie i tak siedzial panoramix z ekipa :] a i jesio byla ta druga cafe w ktorej tez przesiadywali.
Vit przejdz sie. Wziąć płyte z instalką to nie problem. A może nabierzemy ochoty i wyjdzie z tego kilka godzin grania na lanie. Wiec info ile jest sprawnych kompow, jaka cena czy godziny otwarcia jest jak najbardziej przydatne
Kaz zgadamy sie na gg jak cuś.
Szyna spuść powietrze...
podajcie jakies konkrety co do lokalizacji knajpy czy punktu zrzutu
Punkt zrzutu w godzinach wieczornych, zeby kazdy mogl dobic do stolicy .. Napewno piatek ;)
Co do cafe, przejdz sie Vit, badz mily :D Ktos Ci napewno bro za to postawi, i zarezerwuj cala cafe na dana nocke .. Najlepiej, gdyby obslugi nie bylo ;) Ale jak zamierza sie wbic ok 30 osob, to (o ile mnie pamiec nie myli) w Arenie nie pomiescimy sie .. Eh, niewiem, to zalezy ile osob bedzie .. Tak gdzies za tydzien, gora dwa, zrobi sie ankiete z ostatecznymi deklaracjami kto wpadnie. I zeby nie bylo niespodzianek na tym polu ;)
Alrighty ..
Btw. Wszystkiego pysznego z okazji walentynek majne libe bojz ;* ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum