tu jest totalny fristajl, jesli chcecie siedziec w parku w marcu to se siedzcie ... ja moge przyjsc pousmiechac sie i pojsc na bibe z moja ekipa .. ale chcialabym zeby to sie inaczej skonczylo, wiec niech ktos kurwa ruszy dupsko i zarezerwuje cos :P
ta... tylko vitez chyba nie ma czasu a ja nie wiem kto jeszcze z wawy jest. To mamy 2 propozycje -> akademiki i Arena (lub inny lokal) z tym ze jedno eni wyklucza drugiego.
No niestety brak czasu dobijajacy (praca, stawiam nowego kompa na nogi, chory) i dodatkowo i tak mnie nie bedzie.
Od siebie z obserwacji moge polecic smialo wspomniana Arene... ale w podziemiach centralnego jak sie uprzecie to z 5 roznych gralni jest oraz sklep calodobowy, McDonald itp wiec dacie rade
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
siema
ktos ma jakas liste zbiorcza ludzi ktorzy maja zamiar wpasc?
jesli chodzi o aparat to cos tam sie znajdzie ;P
ja grim i messiah jestesmy na miejscu ;p wiec raczej bedziemy ;P
udalo sie juz zalatwic kafejke?
ps: jebac netie,
elo
_________________ "Otwieram drzwi do karczmy z buta i staram sie wmieszac w tlum." (c) dorian ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum