szczecho - szyna jedzie na 100% wiec mam z kim pić , w wawie beda ludzie wiec na kogo patrzec trez bedzie ;]
kazpex- jak chcesz mi swoje zdjecie wyslac to najpierw wplac mi 5z. na konto ;]
a co do tego gospodarowania czasu to mysle zeby wbic sie do jakiejs caffe i tam przy piwie ( albo czymś mocniejszym) sie wyluzować i kto tam by chciałpopykać w q2 ... potem zawinąć sie do akademców i najebać sie tak zeby dopiero w niedziele sie obudzić ;] ( ja tam bede jarać )
_________________ Marek Grechuta - Dni których nie znamy
// ponad czasowy kawal dobrej muzyki
Kurwa wina patyki jazda po calosci, jak dobrze sie ugada to tam w akademcach sie do kogos wbije na kompy haha ! Przestancie pierdolic , SPOTYKAMY SIE KURWA O 19 pod Palacem Kultury ELO!
orajti gajs .. wymyslam miejscowe spotkaniowa: 20:00 pod mcdonaldem w centralnym dworcu .. i chuj kazdy znajdzie, anie mam ochoty szukac kazdego dziada .. i dobrze ze nie jedziecie white/szczecho< 18 nie sa potrzebne .. elo elo ;p
brtw. sproboj sie odezwac pod zlym kontem na mj temat to zobaczymy
E nie bedzie Kusza to ja nie przyjezdzam nie bede mial z kim przedrzezniac ludzi a tak nawiasem to i tak ni moge, chaaaamy nie dali mi wolnego w robocie :/ a 2 dni to zdziebko za malo dla mnie na dotarcie do wawy i powrot :/ ale moze (ciii ja nic nie mowilem) wielki blondas was nawiedzi :D
@Kazpex
Slyszales kiedys cos takiego jak SPONTAN ? bo z tego co widze to w wiekszosci tak ten zjazd bedzie wygladac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum