Poza tym mysz mi marnie działa. Może ktoś się z czymś takim spotkał: jak przesunę powoli mysz o ok. 5 cm, to robi w q2 obrót 360
ale jak zrobię to szybko, to robi może ćwierć obrotu... a jak zrobię to bardzo szybko, to prawie w ogóle się nie rusza
Nie masz przypadkiem Reversed Mouse Acceleration ? w optyku? czy moze uzywasz zamierzchlej technologi kulkowej ?
nie czytalem jeszce raz ale jak dobrze pamietam to ty Joseph tez masz radeona
na http://fb.planetquake.pl/...359dafd088a2611 tez przerabiali ten problem, i okazalo sie ze ma to niby cos wspolnego z czestotliwoscia odswiezania monitora windows/q2, poprobuj i daj znac czy pomoglo
@Adolf
cl_maxfps nie pomaga of korz, a używam nocheata.
Rate tesh nic nie daje... kiedyś przy modemach i wolnych łączach to może i dawał a teraz to nie ma większego znaczenia.
@Tygrys
Nie wiem co to RMA, używam sterów od windy... może zainstaluję stery producenta
No i mam optyka bezprzewodowega ... MediaTech
@Serch
No wiesz, Vsync nierozerwalnie się łączy z odświeżaniem
Zaraz pokombinuję z Refreshlockiem
tak, to normalne - monitory LCD maja przewaznie /z tego co sie orientuje/ max 75 Hz.
przy tej technologii nie ma znacznej poprawy jakosci powyzej tej wartosci odswiezani pionowego.
RMA to jest przyspieszanie ruchu myszki, zazwyczaj ludzie uzywaja Normal MA ale czasem sie zdarzaja co uzywaja Reverse (odwrotnego) przyspieszenia myszki. Z krotka polega to na tym ze czym gwaltowniej ruszysz myszka tym szybciej kursor sie porusza z czym predkosc przesuniecia kursora sie zwieksza, w reverse sie zmniejsza. Mniej wiecej na tym to polega
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum