Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 5:07 am Male zmiany na coolnecie (testowo)
Testowo na okres probny wlaczone zostaly nowe ustawienia na coolnecie.
Capturelimit: 15
Mercylimit: 8
Oznacza to, ze gra toczyc sie bedzie do 15 zdobytych flag (oczywiscie limit czasowy 20 minut pozostaje), jednakze jest mercylimit (czyt. "limit łaski") ktory oznacza ze jesli przewaga zdobytych flag bedzie wynosila 8 to konczymy gre. Uniemozliwi to robienie rape bezsensownych 10:0 tylko juz na 8:0 skonczy sie
Po co? Zeby troche urozmaicic - ciekaw jestem jak sie Wam z takimi ustawieniami bedzie gralo. Za jakis czas odpali sie ankiete i zobaczymy co dalej Pozdro.
dobrze ze w koncu co kolwiek sie dzieje , czekamy na dalsze zmiany .... jak zmiana samego servera haahhaha swiruje ale kiedys był poruszany wontek zeby jakies statystyki graczy ustawic to tez nie glupie ale to juz chyba musiałaby zrobic osoba ktora ma dojscie do servera , nie ?
widmo:
ale kiedys był poruszany wontek zeby jakies statystyki graczy ustawic to tez nie glupie ale to juz chyba musiałaby zrobic osoba ktora ma dojscie do servera , nie ?
lub udostepnic logi. Ale statystyki to kiepski pomysl z racji miliona fejkow
Wysłany: Pon Kwi 09, 2007 10:19 am
...dobra sprawa:)
..ale zawsze jest elect
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
e wedlug mnie bez sensu statystki beda bo kazdy bedzie chcial podbic swoje i nie dojdzie do slabszego teamu tylko lepszego zeby miec lepiej, co w koncu doprowadzi do bluzgania, banow i nikt juz nie bede gral !
Zastanowcie sie
ps wontki rlz !
_________________ i'm evil so don't fuck with me niach niach
nie wiem w czym problem ze statami..moze i kiedys tak bylo ze ktos je sobie nabijal czy cos..ale kiedys to ludzie mieli po 15 lat i niby co innego mieli robic jak nie kozaczyc przed monitorem w q2 ;p..teraz to raczje watpie zeby 20 paroletni ktos specjalnie nabijal sobie efec. czy co innego
nie te czasy nie ten wiek
staty o ile pamietam byly na multinecie..i nie wiem czy nie na tpi..na multi na bank-wchodzilo sie na stronke i mozna sie bylo posmiac np z tego kto ile razy walnal w sciane i padl zamiast we wroga. nie widze problemu
co sie tyczy teamow i XS - otoz to..tak powinno byc..skoncza sie problemy z teami/rapeami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum