poprostu na forum brakuje ciekawych flamow .. to byla zawsze domena tego forum =] no i nie ma juz o czym gadac wiekszosc ludzi tutaj zagladajacych olalo q2
jol
jak rewlucja to pozwulcie ze ja dorzuce sie z pomyslem...
moze by tak zrobic jak teraz jest na tym holenderskim ze po mapie votuje sie na nastepna (wybiera sie 1 z 3 zapropononych); to bylo primo ... secundo moze wylaczyc te dogrywki (intermissions) po mapie jak nie ma remisu...po kiego grzyba dogrywka jak nie jest potrzbna wynik jest jasny...wiem ze niektorzy wychowali sie na taki ctfie jaki sprzedaje coolnet ale Ci co graj troche dluzej pewnie pamietaja ze te cale intermissions byly tylko w przypadku remisu wczesniej i wtedy jakos takie byly fajne....intermissions smierdza...dajcie juz jak ma byc dogrywka taki patent z zasada "zlotej flagi" (chyba na arce byla taka opcja przy remisie)..oke tyle pozdro
Przeciez Tygrys pisze tyle sensownych postow. Nie rozumiem jak ci to moze nie wystarczac.
Normalnie nie spodziewalem sie ze uslysze kiedys cos takiego od Ciebie ;] anyway dzieki
@Marys dobrze gada. Do tego dodalbym jesio rewizje map, 3/4 nie jest grany nigdy bym powiedzial, a jak jest to 2 osoby graja reszta specuje albo z serva wychodzi, jakby ktos sie zmusil i chcialby je wrzucic to moge swoje zasoby map przejzec, z tego co pamitam jest tam kilka fajnych map ala lf10, lf4 itp, ktore to zazwyczaj sa najpolularniej grane na coolnecie z tego co ostatnimi czasy widzialem.
Wiec ? dzialamy cus ?
@Krib flamow nie ma bo nie mam z kim flamowac wszyscy mnie opuscili, nawet mi bana zdjeli btw mookas zyje wogole jesio ? fajnie mi sie z nim kiedys flamowalo :]
Wam chodzi o Rail War i Rocket coś tam? Co życie ubywa. Toż to najlepsze jest. Nawet marzyłem, żeby ktoś postawił taki serw. Bardziej rzeczywiste to jest. Giniesz - odpadasz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum