Oj misiu, nie interesuje mnie jakiś mod RailArena, tylko to co jest na Coolnecie na końcu mapy. Nazywa się to RailWar czy chcesz tego czy nie. To, że jest to podobne do RailAreny, to mnie nie interesuje.
Na Coolnecie po mapie jest RailWar lub RocketArena.
Jakabys wiedzial co to jest RailArena z modu RocketArena to bys inaczej gadal ... a ze nie wiesz to scichnij na wieki.
Pzrejrzalem swoje skromne zasoby kilkuset map i wybralem z nich kilka, pozniej wrzuce gdzies bo narazie ide na obiada, zapodam tylko liste ponizej. Pare jest starych ale przynajmniej moim zdaniem moglyby sie nadawac.
as2m6 as2m7rb - bazy sa takie same nie rozna jak na podstawowej wersji.
b5ctf b6ctf beerctf3 beerctf5b codctf3 - na mojej wersji brak jakichkolwiek itemow broni, ammo czy apteczek, same flagi i sciany, jak ktos by chcial sie pobawic w rozsadne dodanie itemow to calkiem fajna mapa moze z tego wyjsc :]
flctf1 marics_ctf21 pod6 rtctf1ver2 - troche zmieniona wersja rtctf1a sherm_ctf7
Chyba cię łoś w głowę pokąsał. Pisałem w kontekście Coolnetu. Jak byk napisane jest RailWar. Chuj mnie obchodzi jakiś mod. Na Coolu nazywa się RailWar (nie chce mi się klikać poprzedniej strony, ale pisałem mniej więcej: "to co jest po mapie, czyli RailWar"). Jeżeli tego nie możesz pojąć to jesteś zwyczajnym pustakiem, który nie przyzna się, że popełnił błąd.
A wytłumaczę ci jeszcze inaczej, bo czuję, że i tak nie pojmiesz. Jak się kończy mapa, to jest napisane RailWar Intermission lub RocketArena Intermission - to jest niezaprzeczalny fakt. Czy pisząc na początku naszego wywodu "RailWar" popełniłem błąd, że musiałeś mnie poprawić?
Już widzę, że się niecierpliwisz, więc podaję prawidłową odpowiedź: nie, nie popełniłem błędu.
tajger powiem ci jedno
chociaz jestem ZA "nowymi" mapami to czy jest sens te wrzucać?
skoro maplista coolnetu to jakies 30 map, między innymi dużo fajnych map ale I TAK NIKT ICH NIE CHCE GRAĆ
więc wątpie żeby chcieli te mapy które podałeś [chociaz niektóre z nich są fajne ! ]
1wsza pamietam chyba kiedys byla na xs'ie:) jest na plus
2ga tak:)
3cia tak ale potrzebne tekstury do podlogi:)
4rta nie bo za szybka:) mape w ponizej 6 sek mozna doniesc i ciezko gdzies kolesia zatrzymac:)
5ta tak chyba gdzies kiedys byla na jakims serwerze:)
6sta tak jak sie albo doda quada albo wywali ps'ki:) imo
nad 7dma trzeba sie zastanowic
8sma ciekawa:)
9ta fajna:)
10 tak ale nie sadze zeby byla grana zbyt czesto:)
11 fajna
12sta taka sobie
takie moje notatki robione podczas przegladania map:)
juz zedytowane:)
Ostatnio zmieniony przez szczecho Nie Kwi 15, 2007 6:49 pm, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Sob Kwi 14, 2007 11:19 pm
Che Guevara ?:D
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
[quote="Prezes_Kiler"]tajger powiem ci jedno
chociaz jestem ZA "nowymi" mapami to czy jest sens te wrzucać?
skoro maplista coolnetu to jakies 30 map, między innymi dużo fajnych map ale I TAK NIKT ICH NIE CHCE GRAĆ
więc wątpie żeby chcieli te mapy które podałeś [chociaz niektóre z nich są fajne ! ]
anyway kazda inicjatywa to krok do przodu [/quote]
Dlatego trzeba wywalic 3/4 map + dodac kilka nowych, po co komu jakies hollywars albo inny szajs ktorego nikt nigdy nie gra, skoro tamte nie zdaly egzaminu to mozna sprobowac jakies nowe, to nie boli a ludzie moga miec fun bo cos nowego bezdzie :] jak sie uda to + jak nie to wrocimy najwyzej do punktu wyjscia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum