ja go mecze ale nieugiety jest tylko jakies dziwne opisy o pogodzie w wawie...moze ma kryzys wieku sredniego??
tiger w info znajdziesz jego gg, numeru nie moge ci podac bo mi nie pozwolil...
_________________ murzynskie dziecko do murzynskiej matki:
Mamo, Mamo!! chce mi sie kope!! A Mama poczekaj, zaraz ci ukroje..
ee no bo najpierw musisz powiedziec ze masz dla niego flaszke niech ci da adres i przy okazji zeby cos ustawił.
on to sobie binarnie przeliczy i będzie dobrze :]
hehe żarty żartami ale jakbysmy mieli "odwdzięczyć" się Orlanowi a i przede wszystkim Yossowi za serwer to by Polska w wódce tonęła
A wiadomo ile kosztuje postawienie jakiegoś serwerka? W ogóle się na tym nie znam, ale jeżeli to sprawy groszowe na gdzieś 10 osób (mam nadzieje, że tyle osób minimum by się szarpnęło) to myślę, że kilku dobroczyńców się znajdzie i się zrzuci.
Ale tylko w przypadku całkowitego padu Coolnetu
_________________ LFCTF4 & LFCTF10 player
Ostatnio zmieniony przez kogucik Pią Kwi 27, 2007 7:18 pm, w całości zmieniany 1 raz
Cos sie wymysli, jak nie wstanie coolnet to pogadam z ludzmi z ff oni maja w chuj serverow, moze nie problemu zeby postawili 1 dodatkowy za male koszta, w koncu q2 nie jest jakims wielce wymagajacym serverem :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum