Po pierwsze to mi admin nie potrzebny, bo nie nadaję się i prawie w ogóle nie gram. Byłbym takim samym szyną, kazpexem, omenem, czy innym adminem dyżurującym na GG, więc skończmy temat.
Po drugie admin chyba powinien mieć jakieś podstawy kultury i przynajmniej kilka szarych komórek, których boosh niestety nie posiada. Niech ruga, jak zostanie sprowokowany, niech banuje w tym momencie, ale niech sam nie wszczyna kłótni. Ja naprawdę takiego imbecyla w życiu nie widziałem. Stopień jego pierdolnięcia w czaszkę przekracza chyba wszystkie normy medyczne.
Ten typ zakłada temat, że jakiś berni go zrugał. Jak to przeczytałem to naprawdę prawie posikałem się z wirtualnego śmiechu. Kiedyś nagram demko z jego wystąpieniami. Teksty niczym z rynsztoka.
Z tym, że trzeba pozmieniać/porozdawać nowe adminy to chyba każdy się zgodzi. Co to będzie za admin, który ruga wszystkich w około dosłownie za nic, a jak jego ktoś rugnie to będzie banował? Jest wielu lepszych kandydatów jak choćby Jagi, Yokai, czy Tygrys (chłopak nie rozumie żartów i ma poczucie humoru 6-latka, ale imo by się nadawał). Nie wiem, czy nikt z tych osób nie ma admina, ale jak nie to należy dać.
Takie moje zdanie.
VOTEADMIN boosh
VOTE NO
_________________ LFCTF4 & LFCTF10 player
Ostatnio zmieniony przez kogucik Sob Maj 05, 2007 1:57 pm, w całości zmieniany 1 raz
no cufon popisales sie jak babcia na pastorce.i wlasnie podajesz typowy przyklad na to zeby cie banowac nie tylko na serwie ale takze tu na forum.co odnosnie mojego poczucia humoru znajdz mi jedna osobe ktora bedzie cie cieszyla jak ty, gdy ktos jej napisze "ruchaj matke". gdy ewentualnie dostane admina nie bede sie zaglebial w bezsensowna prostacka(w twoim przypadku)pogawedke tylko zastosuje pierwsza zasade spalonej kaszy czyli kick.proste jak pierdzenie. jesli wchodzisz na serwer poto zeby kogos powyzywac zrob to poza nim.ja osobiscie mam juz dosyc chamstwa ludzi podobnych tobie chcesz sie wykazac?przeprowadz staruszke przez jezdnie.
jeszce nie mam admina wiec moge pisac czyt. mowic to co mi sie podoba do takich jak ty
jesli ktos ma admina nie musi rugac bo nie moze tego robic, wiec dziala tak jak mowi regulamin.gdyby wszyscy mogli wszystkich kickac nikt by sie nie bluzgal bo by sie kazdy bal kicka
jeszcze odnosnie szarych komorek zamiast ich masz sznurek w glowie a poco? znasz odpowiedz?? ale o tym w nastepnym poscie..
a Tygrysowi nie dawajcie admina bo sie sam zbanuje i bedzie mial pretensje
_________________ murzynskie dziecko do murzynskiej matki:
Mamo, Mamo!! chce mi sie kope!! A Mama poczekaj, zaraz ci ukroje..
Hehehe no żal mi cię po prostu. Z każdym postem pokazujesz jak kosmicznym imbecylem jesteś. Radzę przeczytać mojego posta co najmniej 50 razy, bo po 49 nadal nie będziesz rozumiał.
Albo nie. Nie czytaj. Szkoda czasu.
Co do dowcipu starszego od węgla, to ci odpowiem - ja sznurka w głowie nie mam, ale ty go posiadasz przywiązany do uszu żeby ci nie odpadły.
Miałem tego nie robić, ale sprowokowałeś mnie. Znalazłem w aktach Strefy 11 zdjęcia twojego mózgu:
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 5:43 pm
...Vote yes!! admin for WoLF!
pEaCe!
...chyba sie przeprowadze do Krakowa...ahhh:) pozdro!
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Jest teraz elect ale co z tego ? ja se moge odpalic 10+ q2 i wejsc jednoczesnie na cool, walnac electa, przewotowac itd ... dalej sam se dopisz co mozna zrobic ... jest duzo opcji do wyboru
dzieciaki nie znają sie na elekcie ;p taki bush może walnąć electa i zmienić sobie wieczorem mapę i głupot nie będzie wyprawiał, a ty tygrysie może jak nudzisz sie to lubisz innym psuć zabawę.. nie wiem
[quote="Nuclear"]
jeszcze wystawiam kandydature szczecha (organizatorowi ostatniej ligi) i whito/chromowi[/quote]
I jak tu sie z tym nie zgodzic:P
A tak serio to imo bush wprowadzilby troche ozywienia na scene. Bo od razu ludize zaczeliby sie zalic na forum jak to ich taki jeden banuje za nic:P Niestety moze to tez kilku ludzi zniechecic ale " ta scena umarla" wiec co tam przynajmnie bedzie wiecej flamow do przeczytania na forum
czyzbys qlimax cos mial na sumieniu i sie boisz?
powiem tyle porzadek trzeba zaprowadzic na serwerze bo czasem dzieja sie cuda niewidy, a ze czesto nie ma kto tego robic ja podejmuje sie wyzwania.powtorze jeszcze raz:prostactwu i chamstwu stanowcze nie na serwerze!!wiekszosc graczy pomimo tego ze maja rozne haraktery gdy wejda na serwer probuja stworzyc mila atmosfere do grania przeciez w koncu to rozrywka,a niektorzy za wszelka cene probuja to zaklocic.tego to ja nie zrozumie nigdy.przytocze kolejny fakt z serwera godny pozalowania zawodnika:team blue blisko fc lezy tech,wchodzi nowy zawodnik bierze techa i zmienia team na red i pewnie dla niektorych jest wszystko cool no nie?
_________________ murzynskie dziecko do murzynskiej matki:
Mamo, Mamo!! chce mi sie kope!! A Mama poczekaj, zaraz ci ukroje..
[...]prostactwu i chamstwu stanowcze nie na serwerze!!wiekszosc graczy pomimo tego ze maja rozne haraktery gdy wejda na serwer probuja stworzyc mila atmosfere do grania przeciez w koncu to rozrywka,a niektorzy za wszelka cene probuja to zaklocic.tego to ja nie zrozumie nigdy[...]
Człowieku, zrozum raz na zawsze, że przyczyną takich zajść na serwerze jesteś ty!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum