Da sie na coolnet wejsc z botem przynajmniej kiedys jak jeszcze gralem sam to testowalem, pokusilem sie nawet by demko obejrzec ja nie widze tam zadnego bota przynajmniej zadnego z tych ktore testowalem i jeszcze ze to alien uzywa go hehe dla mnie to smieszne to nie jest tego typu osoba patrzac na jego staz gry =]
to byla stara wersja frkq2 mysle ze na nowej dalo by sie wejsc na qlnet bo kiedys wchodzilem
a tak btw to naprawde nie widzicie zadnego podobienstwa? dla mnie to sa fakty jak na dloni wszystko dalem tylko ze alien to nie moze byc.. ?s;
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 1:28 pm
RLa nie ma? A jak uzywa to nie strzela pod szkity tylko centralnie?
Ja rozumiem wszystko i moze to nie jest prawda ze bot ale argumenty typu gracz gra od dawna mnie nie przekonuja...
_________________ "Wymagaj od siebie więcej, niż ktokolwiek inny od Ciebie wymaga."
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 2:46 pm
Obejrzalem demo i wnioskuje ze wybitny to on nie jest. Nawet jak gra z botem to do najlepszych mu sporo brakuje mimo iz rzeczywiscie cg to mu wchodzi...
Chrom: i tak go polykasz wiec co Ci za roznica
_________________ "Wymagaj od siebie więcej, niż ktokolwiek inny od Ciebie wymaga."
widze ze moj post rozpetal wieksza dyskusje zauwazyliscie w koncu te roxy puszczane centralnie w typa.. a chyba kazdy player strzela glownie w ziemie nie mowiac o wyjatkowych sytuacjach. Co tu duzo gadac CG lepsze niz u purriego czy damiaha coraz bardziej zaczynam widziec w nim BOTA!
Chrom sie widze zawzial czyzby sie nie lubili?
szyna masz zajebista historyjke w podpisie sam robiles??
_________________ KILL ME NOW!! <-- WEAPON DEPLETED ((:
nie nawet go lubilem za to co dokonal i ze jest na scenie tak dlugo lecz nienawidze czitow
a o to i moje potwierdzenie
http://www.speedyshare.com/625793313.html
zobaczcie jak rusza sie celownik jest idealnie na typie jesli dalej nic nie widzicie to moze zmienie celownik na czarny nagram od nowa i wtedy uwierzycie ? albo moze jakis dluzszy moment uzycia jego cg? ale moim zdaniem juz chyba nawet kribol i adolf powinni uwierzyc
Ostatnio zmieniony przez chrom Pon Cze 11, 2007 3:55 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum