Ja myślałem, że to jakiś bocik Bo raile wchodzą jeden za drugim. Na specu zobaczyłem, że nie używa grapple'a (jeszcze jakieś czas temu) i skumałem, że na bank ktoś z DMa
Dopisywać sie. Czas zapisow do wtorku , gora srody. Wiec jesli ktos sie wacha badz nie ma skladu a chce grac niech napisze do mnie na gg ( 8694638 ) to zrobie liste graczy bez teamu. Pozdro.
Matrix a bylaby opcja.. wziecia do timu nie 2 a 3 graczy?? Wtedy mecze raczej nie bylyby przekladane.. gdyby ktos nie mogl i wszystko byloby w terminie a pozatym czasem cos wypada i ten 3 gracz moze uratowac tylek zespolowi!! Mozna by ustalic ze jesli ktos chce to moze miec 3graczy a jesli nie to wystarczy 2. Co o tym sadzicie?
_________________ KILL ME NOW!! <-- WEAPON DEPLETED ((:
hmmm moglbym z nim pograc tylko czy on umie?? (: ale nie chce wprowadzic tej zasady z mysla o nim
Poprostu cegla srednioi stoi z czasem tzn. powiedzial ze pogra mecze wiec luz ale skoro nie ma czasu to wolalbym wziac dla pewnosci 3. Kolejna sprawa wczesniej pytalem czy mozna oszacowac kiedy sie ten turniej skonczy bo 25 czerwca
wyjezdzam wiec jesli do 25 sie nie skonczy a watpie zeby sie skonczyl to 3zawodnik bylby mile widziany . A jest jeszcze taka kwestia jak "Trzeci w razie W" czyli na mojej wiosce (szczecin) pada elektrownia i nie ma pradu wtedy jest 3gracz . Albo mam zly dzien gram jak pizda a tu trzeba grac lige.. rezerwowy zawsze mile widziany!. Duzo sytuacji moznaby wymienic ale nie o to chodzi poprostu W trojke razniej :]
--> To jak ?? (:
_________________ KILL ME NOW!! <-- WEAPON DEPLETED ((:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum