chrom czepiasz sie zaczął być grać a nie srać nie ma żadnego bota i tyle klejący sie cg do głowy kazdy to potrafi kto dłuuuugo gra ;*
niech pokaze mi to na serwerze tdm'a z antycheat.dll bo jestem pewien ze ma bota lecz jakos niczym was przekonac nie mozna i waszym zdaniem klejacy sie celownik do glowy ktory lata za playerem nie odklejajac sie na sekunde ktory normalny czlowiek powiedzial by ze to niewystarczajacy dowod..?
moze jednak wejdziemy a3 na serwer tdm'a i na dm1 na arenie ja poskacze na boki a ty pokazesz jak ladnie lapiesz mnie kolo glowy ox? nagrasz demko pokazesz nam albo ktos inny nagra
Widziałem demko i niektóre akcje są naprawdę idealne ale może tez trochę było ich za dużo ... Niecodzienny skill i może to być spowodowane jakimis wspomagaczami
Ale jeżeli Alien mówi ze nie grał na bocie to chyba można mu wierzyć ;]
(A jeżeli nam tu wala wkręca to już sprawa jego sumienia )
Powinniśmy olać całą sprawę - i Ci którzy narzekają na bota aliena i Ci którzy go tak bronią jak ta lwica swoich młodych
Jak wszyscy zaczną regulalnie grać to może sami kiedyś będą mogli nagrywać demka z celownikiem "klejącym sie" do przeciwnika
_________________ Marek Grechuta - Dni których nie znamy
// ponad czasowy kawal dobrej muzyki
hm..badz tu madry czlowieku. trudno powiedziec kto ma racje...bo i chrom i np adolf maja mocne argumenty.
pozwole sobie blysnac wiedza jako taka..lama jestem lama umre..ale od 98 w tym siedze-wiec wiem co mowie.
Kiedys np podobne podejrzenia(bot) byly w stosunku do kurza..rejsa..polasia itd itp nawet do josepha..ale oskarzenia byly mylne. Skill i tyle... tak samo zreszta wymiatal szyna( i ten stary z 98-99 jak i nasz nowy )
nie mowie juz o IDC z ktorymi raz mialem watpliwa przyjemnosc zagrac. Jezu..takiego wpierdol to jeszcze nie widzialem...my SM zostalismy zlani doslownie przez 2 graczy...ich rail to byl jakas bajka..a jak wpadalem na graplu do bazy..dostawalem z granatow recznych kurfa..no ale coz.. podlamka-ale skill..tak mysle
choc teraz z 2 strony-rzeczywiscie te filmiki sa baardzo interesujace..a aliena tez znam z serwow. Z calym szacunkiem..zawsze byl dobry..to trzeba przyznac gra dlugo..ale az taki skill ? ..hm... sam nie wiem-zastanawiajace
tak czy inaczje-predzej czy pozniej prawda wyplynie. Oby jak najszybciej
Hmm to nawet ja sie odezwe. Na poczatku bylem sceptyczny co do tego bota, myslalem ze skill ale chcialem sprawdzic o co chodzi temu nagralem te demko:) i dalem chromowi naszemu malego specjaliscie od botow:P Powiem wam ze te filmiki mnie przekonaly a to temu ze chase'owalem go jeszcze przez 3 mapy i te pojedyncze akcje byly caly czas. ponad 85% raila imo nawet edkowi czy szynie byloby ciezko utrzymac taka skutecznosc. W sumie ciezko tutaj cos nowego wniesc do tematu, i nie sadze zeby ktokolwiek zmienil zdanie, ale w tym przyszlym turnieju powinno sie pilnowac(chase'owac) aliena.
Zaraz bedzie tak ,ze alien nie zagra w lidze ,a jak zagra to bedzie lamil :} i wytlumaczy to spadkiem formy. chuj mu w dupe ja wiem ,ze to czit i koniec. SSijcie kurwa.Az się wkuriwlem :S
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum