ponawiam prosbe by alien postrzelal sie ze mna z cg na serwerze z antychitem [; czyli na ktoryms z tdm'a jak nie bedzie chcial sie strzelac sprawa prosta jak bedzie chcial to dla mnie tez jest sprawa prosta ;D
Rzuc rekawica go w twarz, jak prawdziwi rycerze ..
Chrom, nudzi Ci sie ? Jedz nad rzeke, poopalaj sie, pobaw sie w Rocco .. whateva :) Jak chce mu sie czitowac, to niech czituje, za starzy jestesmy na takie igraszki .. A nagrody za wylapanie tego i tak nie dostaniesz ;)
to ja moge byc zmeczony przkonywaniem was ale nie kazwa , ona jedynie moze miec swoje zdanie to niech napisze moim zdaniem nie gral na bocie przeciez to normalne ze celownik klei sie do glowy i dla mnie jest git to jej zdanie ja mam inne i na dzien dzisiejszy jeszcze 5 osob ktorzy zaglosowali ze a3 gral na bocie ;>
Ja na tych demkach nie widze zeby alien strzelał rakietami po klatach, może pare razy co bardziej wynikało z chaosu na lf 10 ;] ale fakt faktem rg i cg miazga jak u paru innych osób
[quote="Kribol"] ... Kolejna sprawa sa przeciwnycy z ktorymi grasz nie blyszcza skillem (nie obrazajac nikogo) to nie ma co sie dziwic ze alien pojechal po calosci z nimi .
[/quote] qfa!! Kribol jakas ustawke trzeba bedzie z toba zrobic zeby cie wyprostowac
[quote="szyna^"]albo sie juz zamkniecie albo bedziecie wygladac TAK![/quote]
hyh szynek ostry gosc
dzien mnie nie bylo i sie naprodukowaliscie 2 strony topica..
ok, mam dzis dobry dzien, bo wlasnie zdalem egzamin końcowy na aplikacji
i mialem nic nie pisac ale napisze:
1. chrom mozesz mnie pocalowac ....
2. nie mam zbota
3. egzamin gitez, ale niestety dzis mam ostatni dzień urlopu, jutro znowu zap.. w pracy wiec nie bede juz was kroił codziennie po pare godzin, tylko raz na 2-3 dni wpadne wieczorkiem, jak mnie kobieta pusci
wiec znajdzcie sobie kogos innego do obgadywania
z poważaniem
_________________ praca zabija skilla :/
pracuj a dorobisz sie ... garba
hahahah to bylo do przewidzenia ze juz nie bedziesz gral bocie i tyle pokaz mi swojego skilla na serwerach z antychitem bo na slowo ci nie uwierze i na to ze adolf ,krib i kazwa sa po twojej stronie poprostu jechales na bocie moze i bedziesz jechal moze bedziesz gral pod fejkiem i nie bedziesz wyroznijacym sie graczem na ktorego nikt nie zwroci uwagi bo bez bota pewnie ssiesz jeszcze mocniej...szkoda tylko ze nasza scena okazala sie wplywowa na posty tzw grupy "old sql" bo ja yokai nie widze mocnych argumentow w poscie adolfa
widze 1 argument ( z frapsem ale napewno nie gubil by tyle klatek) a argument ze by sie przyznal ze ma bota to chyba mocniejszego nie mozna bylo napisac [;
nie pier.. pajacu
juz w zeszłym tygodniu mowilem vidmowi, jak chcial zebysmy grali w teamie, ze moge sie z czasem nie wyrobic bo urlop mi sie konczy, wiec twoje teksty nie maja tu nic do rzeczy
a jak bede gral na na pewno pod swoja xywka nie jak np "needsomesh1t", juz o inteligencji tejze xywki nie wspominam
_________________ praca zabija skilla :/
pracuj a dorobisz sie ... garba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum