A co to znaczy ? sory ale nie qmam HaHa slangu ;], wiesz w kazdym stylu muzycznym mozna cos fajnego znalesc, choc HaHa nie lubie ale Kalibry slucham, jedyny oldschool HaHa ktory kiedykolwiek trawilem + 1 kawalek Lony - Zlota rybka bo ma zabawny (dla mnie) text ;], raszta HaHa to w wiekszosci dno dla mnie, niestety nic nie poradze ze jakos nie chce mi sie sluchac o blokersach ktorym ciezko w zyciu, wiec siedza na klatkach itp miejscach zamiast isc do pracy o
Chrom byles w Stodole na koncercie Slipknota moze ?
A Desko polo czasem fajnie sie na imprezie slucha jak sie ludzie all najebia i jest zwala ;], co ciekawe nigdy sasiedzi nie nazekaja na muzyka za glosno jak desko polo gra hyhy
Wysłany: Wto Cze 19, 2007 4:56 pm
Ja sobie selekcjonuje HH czyli: stary - slucham bo nowy to gowno albo to co juz bylo...
Zreszta slucham wszystkiego co "wpada mi w ucho", nie ograniczam sie.
_________________ "Wymagaj od siebie więcej, niż ktokolwiek inny od Ciebie wymaga."
Wreszcie jakieś porządne brzmienie - Adolf jeteś wielki.
Offtop
( "zajebiste HaHa" zawsze slysze to jak przechodze kolo "blokersow" ktorzy siedza na "klatuwie " i maja po 14 - 15 lat ... wiec nie wyskakujcie tu z jakimś szajsem ;] )
_________________ Marek Grechuta - Dni których nie znamy
// ponad czasowy kawal dobrej muzyki
Wreszcie jakieś porządne brzmienie - Adolf jeteś wielki.
Offtop
( "zajebiste HaHa" zawsze slysze to jak przechodze kolo "blokersow" ktorzy siedza na "klatuwie " i maja po 14 - 15 lat ... wiec nie wyskakujcie tu z jakimś szajsem ;] )
A kto przez pół roku chodził i non stop mówił "elo elo"?
Ja w sumie za HH srednio przepadam, ale zdarzaja sie dobre utwory ktore wpadaja w ucho, tyle ze to raczej nie w polskim wydaniu. Dla mnie z polskich jedynie kaliber dawal rade i tylko ich jeden album. Zmiazdzyli troche tym psychorapem... to sie juz raczej nigdy nie potworzy.
No ale zeby nie bylo nudno, to ten http://youtube.com/watch?v=2_TbHl3a8qk utwor DMXa zajebiscie daje rade. Szczerze to mnie wali cala ta otoczka czarnego gangsta rapu. Ten kawalek to poprostu kawal dobrego gowna. O stylu sie nie wypowiadam, muza wpada w ucho.
@Coolfon
Tak przydala by Ci sie ta ksiazka , moge CI jesio kilka o tej tematyce pozyczyc, moja mam ma wiele ksiazek zwiazanych z tym tematem i innymi pedagogicznymi ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum