Olu jakoś się trzymam, brakuje mi twojego magicznego trunku który tak "lubisz" heheh i częstowałaś wszystkich ;p, kazpex spokojnie, jeszcze nikt sie nie wybiera nigdzie a ty już terminy chcesz .
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 4:23 pm
Ostatnio kilka miesiecy przed faktem podalismy terminy do wyboru. Lepiej to niz miesiac przed moze wy jestescie ale ja juz nie jestem tak elastyczny jak kiedys. Dlatego uwazam ze dobrym pomyslem byloby podac wczesniej opcje jakies do wyboru a jak ktos nie chce przyjezdzac to przeciez nie musi...
No i mam prosbe zeby kazdy za siebie pisal.
_________________ "Wymagaj od siebie więcej, niż ktokolwiek inny od Ciebie wymaga."
Mi to zwisa i powiewa, ale jesli chlopcy chca sie wykazac Gdanskiem to prosiem Cie bardzo ;)
Z checia odwiedze, dawno nie bylam a lubie to miasto :D
Zaprosilabym do Wroclawia, ale jak to mowia .. :
Rafał Dutkiewicz, prezydent Wrocławia: - Znalezienie się Wrocławia w tym rankingu to ogromna nobilitacja dla miasta. Jestem pewien i pokazują to liczby, że z roku na rok będzie nas odwiedzało coraz więcej turystów. Ale aby miasto mogło nadal zachować swój niepowtarzalny klimat, staramy się naszą ofertę turystyczną adresować nie do amatorów piwa, a do osób zainteresowanych kulturą wysoką.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum