dawno mnie tutaj nie bylo ;p ale widze ze adi dalej tutaj nakreca rozmowy ;p
a tak z innej beczki, czy ktos juz przerzucil sie na ETQW? bo ja nosze sie z zamiarem ;p a jak wiadomo, w kupie razniej
cya
_________________ "Otwieram drzwi do karczmy z buta i staram sie wmieszac w tlum." (c) dorian ;p
Nie zagłosuję ani na PiS, ani PO. Dla mnie to jedno ścierwo, z tym że PiS cokolwiek robi. Nie zgadzam się z większością tego co robi, ale kilka plusów ma. U PO nie widzę żadnych.
To był naprawdę ostatni (mam nadzieję) post żeby rozwiać twoją wątpliwość co do moich rzekomych pisowskich sympatii
Jedno scierwo? PiS to przeciez idealny przyklad socjalistycznej partii, PO raczej odbiega troche od tego. Fakt, ze sporo ludzi przechodzi z jednej parti do drugiej i na odwrot, ale wystarczy popatrzec jaka jest grupa docelowa tych ugrupowan. Dla mnie osobiscie PiS nie zrobil nic dobrego i nie widze zadnych plusow. To jest dobra partia do emerytow i innych nierobow. Socjal online.
Ciezko jest glosowac w wyborach w ktorych zadna z opcji nie jest nawet "dobra", ale prawda jest taka ze wygra PiS albo PO, wiec jak dla mnie lepiej oddac glos na jedna z tych dwoch opcji, niz zmarnowac glos na pozostale partie ( no offence, ale reszta to jeszcze wiekszy crap ).
Kiedys bym oddal glos na UPR, ale teraz nie ma sensu. Jak LPR wejdzie do rzadu to jest pewne ze znowu stworza koalicje z PiSem. Pewnie Andrew tez do nich dolaczy... o ile w ogole sie tam pojawia.
Myślałem, ze zacznie się wyzywanie od kretynów jak na innych forach, ale widzę, że luzik jest Ja tam głosuje na UPR i wolę oddać głos na tego kto reprezentuje moje poglądy, a nie na mniejsze zło lub tego kto ma większe szanse. W kiszce mam to, że być może dzięki mojemu głosowi do sejmu wejdzie Roman (zagrałem, że wejdzie po kursie 2.55 BTW jutro idę zagram frekwencję ponad 50% po kursie 6.00 :O).
Dla mnie najważniejsze jest to, że w sejmie będzie siedział typ, który będzie przyciskał takie przyciski jakie ja bym wcisnął w głosowaniu i to mnie w pełni zadowala. Czy jest tam burdel mnie nie interesuje, bo nie oglądam TV jak ich pokazują.
Na wyzywanie przyjdzie jeszcze czas Dla mnie jest najwazniejsze zeby cos w tym kraju ruszylo, a nie ciagle pograzanie sie w zascianku. To czy ktos bedzie reprezentowal moje poglady ma dla mnie mniejsze znaczenie, bo i tak wiekszosc ciemnoty ich nie zrozumie aka pogadaj se ze sciana. Na UPR przyjdzie czas, ale jeszcze nie teraz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum