Wysłany: Pon Lut 04, 2008 12:01 pm Widze ze wszyscy zyja :]
Heh dawno mnie nie bylo :] przez przypadek wszedlem i patrze sobie a ta scena dalej zyje! Chcialem wszystkich pozdrowic tych mi znanych i tych ktorych nie znam :] ----> dzialaja jakies servy gdzie mozna popykac ?
_________________ "Nie muszę namawiać, wciaż powtarzam w kólko, Pal ziółko, Pal ziółko, Pal ziółko !
[quote="Krsnick02"] Totalnie nie kojarze typa, a juz napewno nie z roa -.- cos Ty olka przysnilo Ci sie jak ? [/quote]
to ja ciebie nie kojarze bratku :] roa^WsP0Lnik jestem, 3 lata przerwy w q2 (gram od 98' ) na rzecz css'a, moze dlatego nie pamietasz bo jak ta szybko na grapplu wbijalem (tak ze nie bylo mnie nawet widac) i desant z flaga :] ? tak, chyba tak
kazwa i szynkos pozdrawiam ---> szyna w S...?
_________________ "Nie muszę namawiać, wciaż powtarzam w kólko, Pal ziółko, Pal ziółko, Pal ziółko !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum