Wysłany: Nie Lut 24, 2008 4:49 pm Q2 -------------> CS
pogrywa ktos w takowa gre o nazwie Counter Strike?
otoz chodzi mi o osoby ktore graja/graly w q2..pogrywaja rowniez w cs'a i mialyby ochote stworzyc for fun jakis cs'owy klan.
nie wiem co z tego wyjdzie na jak dlugo i czy / jak sie skonczy..ale mozna by polatac stara ekipa klejowa w troche bardziej dzisiejszych realiach i walnac pare hedshotow;)
wiem ze mac i xylo byli by chetni-ja rowniez
jezeli komus jako tako widzi sie pomysl-dajcie znac i zasysajcie z neta non-steam 1.6
jezeli chcesz zobaczyc prawdziwego rozpierdalatowa w CS`a chlopcze ... to daj mi adr ip. konkretnego servera .. pokaze Ci jak sie w to gra (osobiscie tez sie na ti pisze zeby polatac z klejkowcami)
_________________ Marek Grechuta - Dni których nie znamy
// ponad czasowy kawal dobrej muzyki
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 12:43 pm
..dajcie link do CS's:D
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
co do reszty-niestety ja ze tak powiem dostalem juz na gotowe sciagnietego cs'a non steam 1.6.
wiec;albo musicie pogoglowac..albo zapytam kumpla skad to sciagnal i ewentualnie dam Wam linka
tylko pamietacjie-nieplatny cs to non-steam
steam czyli opcja ze wszystkimi serwami kosztuje;/
dobrze ze na non steam gra masa ludu:)
dam wam pare serwow non steamowcyh na ktorych ja mecze:
Haha zeby tylko samochody. tam masz wszystko. quady czolgi helikoptery jakies innego gowno samoloty i pewnie 100 innych rzeczy Daj spokoj ja sie boje nawet to odpalac bo sie okaze ze nawet rl i raila nie ma tylko noz, m16 i pare granatow
Ogolnie to jest chyba taka nowa kolorowa i bardziej rozbudowana wersja BOTS ( batle of the sexes ) czy jakos tak sie ten mod do q2 zwal...
Ostatnio zmieniony przez Spidi Wto Lut 26, 2008 10:18 pm, w całości zmieniany 1 raz
Agent klasy GDF, specjalizuje się w infiltracji terenów wroga i elektronicznych sabotażach jego obiektów. Może zostawiać na polu walki kamery '3rd Eye' i relacjonować drużynie położenie wroga. Posiada karabin snajperski N38 i granaty dymne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum