Witam wyjadaczy!
Skoro zbliża się obecnym graczą q2ctfa zjazd, to może MY protoplaści sceny... dawne [S], [P], ewc, etc. powinniśmy się spiknąć.
Pomijam już fakt samego grania, bo tu 'juz nie dla nas' ( mimo ze jestem na etapie xboxa360 pada i cod4 niejednego jeszcze z was bym zlał w q2ctf ) ale w mordę można by było polać. Z dożą ilością Was grałem przez okres 4-5-6 lat i zeby w tym czasie ani razu nie napić sie z wami wódki ? - mimo ze z opóźnieniem 3-4 lat , to 'nigdy nie jest za późno' na zescierwienie sie procentami...
poddaje ten wątek dyskusji.
ps: nie mam pojęcia kiedy , co i jak , bo tak bardzo sie nie zagłębiałem w watek obecnego zjazdu - nie chciało mi sie.
pozdrawiam,
luzu
dodano: te zjazdy juz były , chuj z wami ;>.... - ale pomysł juz jest.
omen co tu duzo mowic, _____ , o , =<# i te zycie jakos plynie ;>.
kazwa, a ty co - gromadke dzieci juz chowasz? ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum