ja np. nie wiem gdzie sie trzeba zapisac na ten turniej a bym startowal w : cs , star craft , quake 2 . somochodowki , i brata bym wzial zeby zrezal wszystki w fife hehehhe
Zapisy chętnych będą odbywały się po części drogą elektorniczną (maile prosto do Organizatorów, przyjmowanie maili zacznie się prawdopobodnie w kwietniu), a po części tuż przed rozpoczęciem imprezy (prawdopodobnie do piątku 9 maja do godziny 11:00) .
Cytat:
WSZELKIE SZCZEGÓŁY DOTYCZĄCE GIER ZNAJDZIECIE W ICH REGULAMINACH! (po kliknięciu na odpowiednią grę powyżej lub w dziale dwonload)
Ta szyna pognijesz ze skila berniego, zapisze sie na tyle gier i pokaze swoj SKILL hehehe, jak gra w te gry co wymienil tak dobrze jak w q2ctf to trzeba byc narombanym zeby na to patrzec , ciekawe czy nie wyrzuca go za bluzganie jak bezdie przegrywal hehehehhehe, BTW berni nie zapomnij zabrac mamy bo sie zapisac nie bedziesz mogl
Ja juz jestem zapisany na owa impreze ale w CS`a.
Berni czekam na Ciebie kozaku :D
(kto moze niech sie tam zwala bedzie patrzenie jak lamie, pozwole nawet sie wam posmiac ze mnie ;]
_________________ Marek Grechuta - Dni których nie znamy
// ponad czasowy kawal dobrej muzyki
LOL Wasyl to sie spotkamy ja tez bede pykal w cs'a na szczescie brat znalazl nam sponsora wiec nie bede zadnego hajsu w to gowno ladowal + bede mial ostry wylec z dzieci ;D
po 1 Wasyl kozaka to sie w dupe j3bie po 2 nie bede gral bo to kosztuje 20zl za jedna gre!! to se wole sprzetu wziasc a po 3 nie wiem czy w tym dniu nie bede pracowal a tak w ogule to kiedy to jest??:D
turniej? ja jebie... ostatni raz na turnieju... q2... bylem 9 lat temu jeszcze z kurzem gralem kwalifikacje FFA 4 osoby Q2DM1 =) jak ten czas leci... zomg
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum