tu nie ma co sie tym zajmowac ... masz kawalerke to wcisnie sie tam 10 osob bo pewnie tyle przyjedzie i walimy do upadlego alkochaol ... nic prostrzego
_________________ Marek Grechuta - Dni których nie znamy
// ponad czasowy kawal dobrej muzyki
Ja w Wawie mam gdzie spac ;) kazdy pewie ma .. to niech ktos sie ruchnie, w sensie Kazpex :P, do jakiegos pub/disco/pub-disco i rezerwnie stolik na 15 osob? ;) no halo, co to za problem :)
Yyyyy ... co takiego bedzie niedlugo jak boze cialo ... i wtedy jest dlugi weekend .
Wiem ze to jest juz w nast. tygodniu ale zmobilizowac sie to chyba nie duzy problem
( wystarczy wszystkich powiadomic)
_________________ Marek Grechuta - Dni których nie znamy
// ponad czasowy kawal dobrej muzyki
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 7:47 am
...no ja zarezerwowac moge, nie ma problemu ale noclegu juz niestety nie moge zagwarantować ponieważ sam sie przeprowadziłemw tym tygodniu. W ten dluuuuugi weekend co bedzie niestety jestem w 3miescie w delegacji takze ewentualnie pozniejsze terminy moga wchodzic w gre. Generalnie przyjedzcie to sie zrobimy/pobawimy/napijemy etc.
Aha i najpierw tak jak Krzycho napisał - ustalmy termin następnie ustalimy kto sie wybiera...
_________________ "Wymagaj od siebie więcej, niż ktokolwiek inny od Ciebie wymaga."
Ty jak bedziesz go straszyc to daj znac, wczoraj przegladajac jakies stare cd znalazlem foty z turniejow, szyna mloda pipka tez tam jest , strasznie wyglada az mozna go nimi postraszyc
Swoja droga przegladajac foty wyczailem 2 maUolaty ktore Vitez zarywal heheheh az sie zaczolem zastanawiac gdzie sVitez sie zagubil, nasz dzielny anty fake bojownik Berniego by zdisowal pare razy ^^
Cip cip cipka berni gdzie jestes ?
@Coolfon zmieniasz orientacje sexualna ? to zle trafiles jak chlopaka szukasz tu same normalne geje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum