jesli chodzi o kwestie z adminami to posiadaja je Ja, Bator, Mimic, Matrix reszta adminow jest nieaktywna
_________________ Będę szedł dalej nawet pod wiatr i pod płomień tam gdzie nawet nikt nie ustoi i nie przetrwa.. Poddam się wtedy kiedy ja sam sobie na to pozwolę, a nawet zginę dla Was! bo nigdy nie zostawiam swoich
Wysłany: Nie Sie 31, 2008 8:56 pm
No dzisiaj sie nieźle grało, jednak sa jeszcze ludzie lubiący q2ctf.
Mam nadzieje, że za tydzień w weekend tez sie uda rozegrać kilka map.
GG dla ludzi którzy poświecili chwile czasu i zagrali.
Jak wpadlem na coolnet w niedziele to bylo ok 12 osob, ale wszystkich nie kojarzylem. Pewnie paru nowych albo biorac pod uwage teorie Viteza - same fejki ;)
Z tych co kojarzylem to byl: nuc, bandzior, grzdyl, mimic, serch, jagi, zem.kogucik (?) i ktos tam jeszcze ze znajomo wygladajaca xywka.
Oczywiscie tylko wpadlem na speca jako observator z ramienia ONZ (c) Jagi i nawet niespecjalnie siedzialem w grze, mialem troche innej roboty. No ale nikt mnie nie zbanowal, wiec jak dla mnie nic ciekawego sie nie dzialo. Pewnie grajacy maja ciekawsze wspomnienia. Moze nawet ktos demko nagral?
W sumie pomysl w porzadku, mysle ze nastepnym razem frekwencja bedzie troche wieksza, bo jednak brakowalo sporo osob, ktore wczesniej zadeklarowaly swoja obecnosc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum