a to piszcie kazwa jak chcesz to zebys duzo nie szukala to moge gg ci jego dac jak nie masz... ja tam jakos na adolfa nie bylem obrazony za levele no raz dostal wiazane tylko:P
_________________ Będę szedł dalej nawet pod wiatr i pod płomień tam gdzie nawet nikt nie ustoi i nie przetrwa.. Poddam się wtedy kiedy ja sam sobie na to pozwolę, a nawet zginę dla Was! bo nigdy nie zostawiam swoich
w ogole kazpex, w sobote w wawie cie widialam jak szedles pod hmm aresztem sledczym (bodajze? w sensie na mokotowie) ok 17.00 z jakims kolesiem ;) hehe, ale nie chcialo mi sie ciebie zaczepiac :P
Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 8:33 pm
no tak.... to bylem ja...też byłaś na tej paradzie miłości? hehe. Szedlem na chinskie na Rakowieckiej. Ale ten świat mały, bardzo się zmieniłem? ;P Dobrze że nie zaczepiałaś bo nie moglem pić gdyż brałem antybiotyki i by się tylko mi smutno zrobiło hehehe
_________________ "Wymagaj od siebie więcej, niż ktokolwiek inny od Ciebie wymaga."
Kazpexiu mam stety dysort wiec sie zdarza palnac byka, niestety nie udalo mi sie tego nigdy w pelni wyleczyc i nie sadze ze mi sie uda w najblizszej przyszlosci
Qlfon jakby to interesowalo kogos co Ty tam masz do powiedzienia
ja wracalam z pizzy hut na hmm pulawskiej? ;) spieszylam sie do metra w sumie, dlatego nie zaczepilam :) a zmieniles, nieeee, ciez cie poznalam ;) chyba nawet miales ta sama kurtke co na zjezdzie :D
noo ja pitole, tam syberia w tej wawie .. po powrocie chorobsko mnie dopadlo i kuruje sie w domu nie wychodzac :( no nic tam, milo bylo cie minac hehe :P ciao ;)
btw. juz nie pisze wiecej postow, mam ladna ich liczbe ;)
Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 4:08 pm
miło było Cię minąc hehe, ja juz 3 raz w ciagu miesiąca choruje, nigdy tak nie mialem, do tego zepsułem kolano... starość chyba już, niedlugo czas umierać
_________________ "Wymagaj od siebie więcej, niż ktokolwiek inny od Ciebie wymaga."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum