co tam u was słychać? quakujecie jeszcze coś kiedyś jakoś? ostatnio miałem zamiar wejść zobaczyć czy ktoś jeszcze gra ale jak zwykle skończyło się na zamiarze poszukania cd z q2 no nic, może kiedyś się uda..
no costam ludzie pogrywaja edq, ja odpalilem q2ctf po paru miechach przerwy ... i tak caly dzien siedzialem i pykalem jak dziecko oderwac sie nie moglem
alias col "dis;connect 217.8.180.90:27913"
alias xl1 "dis;connect quake2-ctf-1.xs4all.nl:27910"
alias kubus "dis;connect kubus.rulez.pl:27911"
alias rus "dis;connect quake.parks.lv"
z tego co zauwarzylem to na ruskim i kubusiu (ra) najczesciej ludzie sa
szyna ja mysle ze tiger za duzo czytal tego co pisales podczas gry w q2 i teraz sa tego skutki uboczne
_________________ Będę szedł dalej nawet pod wiatr i pod płomień tam gdzie nawet nikt nie ustoi i nie przetrwa.. Poddam się wtedy kiedy ja sam sobie na to pozwolę, a nawet zginę dla Was! bo nigdy nie zostawiam swoich
Ostatnio zmieniony przez SmArK Nie Lis 30, 2008 9:33 am, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum