vidmo poprostu pogodzil sie juz z faktem ze jest lama i ze nie powalczy juz na scenie q2 i szuka wymowek a baba to podstawowa wymowka
_________________ Będę szedł dalej nawet pod wiatr i pod płomień tam gdzie nawet nikt nie ustoi i nie przetrwa.. Poddam się wtedy kiedy ja sam sobie na to pozwolę, a nawet zginę dla Was! bo nigdy nie zostawiam swoich
nom QL mi sie obilo o uszy, nawet mnie stare wyjadacze jak PISSCHRIST namawialy , pewnie wiekszosc i tak go ni pamieta ? ... heh , anyway jezeli QL bedzie oparte w pelni na q3 to kijowo bo jak dla mnie ta cukierkowosc i ustawienia nie podchodza zabardzo :/ juz wole powysadzac cus w ETQW
Kazipx to jedz do UK tam takich wiecej niz tlenu w powietrzu, a na dicho to brac i rwac, nawet gadac nie bedziesz musial sama zajmie sie ... hamburgerem
kto lubi korzuch z siadlego mleka??
adi nie dilowalem tylko kupowalem zajebisty:)) szkoda ze tak malo
a co do twoich ankiet to ci moge podrzucic kilka tematow P
a kazpex to mniejszosc narodowa ma jedna noge czarna a druga goli pod prad..
_________________ murzynskie dziecko do murzynskiej matki:
Mamo, Mamo!! chce mi sie kope!! A Mama poczekaj, zaraz ci ukroje..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum