Jest funkcja ignora na forum? Bo mam ten sam problem co szyna Żal czytać i szkoda mi tych 10 sekund co tracę na takie posty. Ogólnie po każdym poście Tygryska moje uczucia ukazuje ten obrazek:
qfon przeczytaj co wyzej do vampira napisalem, bo juz mi sie znudzilo powtarzac ... -.- z reszta temat "gadania glupot" byl przerabiany X razy na tym forum, a i tak nie dalo sie dojsc do skladu i ladu, wiec poprostu wyjmij palec z pUpy i przestan plakac ze nie rozumiesz albo jestes pominiety w rozmowie czy nie wiem co innego tam placzesz.
Wasyl masz bardzo dobry pomysl musze przyznac, nie bede musial czytac ewenementow takich jak qlfon -.-
LOL, zacytowałem posta i obok tego guzika jest ignor Nie widziałem go wcześniej.
Po tym poście go kliknę.
Cytat:
qfon przeczytaj co wyzej do vampira napisalem, bo juz mi sie znudzilo powtarzac ... -.- z reszta temat "gadania glupot" byl przerabiany X razy na tym forum, a i tak nie dalo sie dojsc do skladu i ladu, wiec poprostu wyjmij palec z pUpy i przestan plakac ze nie rozumiesz albo jestes pominiety w rozmowie czy nie wiem co innego tam placzesz.
Co za bełkot. Czego można nie rozumieć w zjebanych tekstach, które zaśmiecają forum? Nie to żebym był przeciwnikiem OffTopów, ale to co piszesz to żal nad żale (coś w stylu "szedł Jaś drogą i upadł i śmieszne to było", heca na czternaście fajerek). Nie można tego normalnie pominąć (piszę jeszcze z perspektywy braku funkcji ignorowania), bo kurfa jak są nowe posty, to się wchodzi patrzy.
Co do pominięcia w rozmowie -> Weź się ze mną zaprzyjaźnij Please.
yo elo nie wiem czy mnie pamietacie ale jak tak albo jak nie to czy gracie jeszcze w q2 ?? jak tak to dajcie ip na jakim servie jeszcze ktoś gra bo bym sobie popykał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum