Wysłany: Pon Mar 17, 2003 10:27 pm hq.passnet.pl <- jeszcze jeden server q2ctf :)
Witam... dzis testowalem z brzoza (bo to on ten server stawia) i kilkoma ludzmi z ewc ten server i musze przyznac ze jestem zadowolony coprawda co jakis czas ping skacze do 200, ale tylko na moment, potem znow mozna normalnie grac. Mysle ze ten server moze byc bardzo dobrym zapleczem dla polskich graczy :] wkoncu bedzie mozna rozegrac 2 lub nawet 3 klanowki na raz, nie skazujac ludzi na niegranie to takie info, mam nadzieje ze ktos to rzuci na newsa, dzieki. server narazie lezy, ale jeszcze dzis wieczorem brzoza znow go postawi, tym razem na stale.
gwoli wyjasnienia serwer wstanie JUTRO wieczorem ;) jak tylko uporam sie z plikami konfiguracyjnymi ...
ziutol jest w goracej wodzie kapany :P
Wez dobry przyklad z download.ctf.pl kategoria "inne" q2serv.tar.gz (sonic.com.pl na tym stoi o ile sie nie myle - server hostname jest dokladnie taki jak w server.cfg z tego zipka :> )
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum