Wysłany: Wto Mar 18, 2003 9:24 pm budujemy zywa wieze z ludkow w q2
Dmowcy z q2 zainspirowani osiagnieciem ludzi z q3, ktorzy ustawiajac wieze z 64 graczy ustanowili nowy rekord swiata (http://q3.fpp.pl/?pl:news:show:6220:::) postanowili urzadzic podobna zabawe w q2. Ja zaproponowalem ze sciagne troche ludzi z ctfa bo podobno nie ma ograniczen co do ilosci ludzi a wiadomo ze ludkow w q2 grajacych jest coraz mniej wiec trzeba sie jednoczyc a przy okazji moze sie wspolnie pobawic.
Wszelkie szczegoly dotyczace tej imprezy znajdziecie tutaj http://kubus.rulez.pl/~an...opic.php?t=478, postala juz nawet specjalna mapa na ktore stanie wieza poniewaz nie mozna bylo znalesc na tyle duzej mapy wsrod tych standardowych.
No wiec licze na was
Ja proponuje zrobic tutaj liste ludzi z CTF'a ktorzy chca wziasc w tym udzial i potem Biofreak by wkleil ta liste obecnosci na forum tamto zeby wszystko bylo jasne... rozwiaze to problemy z rejestracja i takimi tam...
oczywiscie bede !
_________________ Nie płakałem po Le Madam
Ostatnio zmieniony przez brzoza Sro Mar 19, 2003 2:18 pm, w całości zmieniany 1 raz
hiihihi fajnie to wygladalo....
Ja sie zglaszam bede napewno!!!!!
W koncu tylko raz w zyciu mozna byc cegłą..;)
hiihihihhi..lol..
Ps..jakie jeszcze sa rekordy typu naj z q2???
(nie chodzi mi tu o ilosc fragow, szybkosc tylko o wlasnie takie cos jak tu..;) )
_________________ Death is only the beggining.....
I ja sie tam mam zamiar znalezc.
Tylko niema jeszcze ustalonego adresu servera i daty nie znalazlem.
A co do mapki - zajebista tylko gosciu mogl nie dawac tam zadnych broni bo wieza bedzie miala juz 63 hopkow a ktos wyskoczy z bfg i .....
Wystarczy odrobina inteligencji i umiejetnosc (chec?) czytania njusow.
Fragment njusa z ctf.pl:
"A gracze Q2 biora dobry przyklad i proponuja podobna inicjatywe - pierwsza proba 30 marca, godzina 12, miejsce jeszcze nieznane."
Jesli w zacytowanym fragmencie nie widac nadal daty to ... hmmmm... nie nie powiem tego... to byloby dla ciebie zbyt brutalne (choc prawdziwe, okreslenie poziomu inteligencji) ;)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum