Wysłany: Sob Cze 27, 2009 1:11 pm Unreal Tournament
Mianowicie ostatnio zassalem z netu UT z tego co slyszalem sporo ludzi ( wiecej niz w q2ctf ) gra tam i nawet sie trzymaja zna ktos jakas stronke w stylu quakeplanet lub cos w rodzaju tego forum bo nie moge nic znalesc ;/
Wiek: 40 Dołączył: 23 Maj 2009 Posty: 54 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 5:43 pm
Zamiast tracić niepotrzebnie czas i próbować wszystkie gry świata po kolei, spróbuj sobie zagrać w Gloom-a (tam skill z q2 ctf bardzo dużo daje)
_________________ Ziomki g2 CTF jest extra, ale to nic przy q2 GLOOM. Specjalnie się tu zarejestrowałem żeby was o tym poinformować (kiedyś grałem z wami dziadami w CTF w klanie INV). Info i pliki: www.planetgloom.com W razie pytań walić na moje gg.
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 11:37 pm
kazpex ci co nie grali nigdy w glooma (w tym i ty) tak na prawde to h..a wiedzą więc muszę to niestety powtarzać w kółko
_________________ Ziomki g2 CTF jest extra, ale to nic przy q2 GLOOM. Specjalnie się tu zarejestrowałem żeby was o tym poinformować (kiedyś grałem z wami dziadami w CTF w klanie INV). Info i pliki: www.planetgloom.com W razie pytań walić na moje gg.
Wysłany: Wto Cze 30, 2009 5:27 pm
Jak tak patrze po waszych postach to widze że szukacie jakiejś fajnej giery która by mogła choć w części zastąpić legendarnego już q2 CTF. Ja szukałem baardzo długo tak samo jak wy i teraz jak już znalazłem coś naprawdę niezłego i postanowiłem się tym podzielić z wami, to wy zamiast spróbować choć raz zobaczyć co to takiego, napinacie się na mnie jakbym robił wam jakąś straszną krzywdę
ty stalker to wez jakis zwiazek wyznaniowy otworz skupiajacy glooma.bedziecie sie modlic do ikon z screenshootami..:)) tylko pamietaj!!! glowa na polnoc!!!! heh
_________________ murzynskie dziecko do murzynskiej matki:
Mamo, Mamo!! chce mi sie kope!! A Mama poczekaj, zaraz ci ukroje..
Wysłany: Wto Cze 30, 2009 11:59 pm
Ok trzymam za słowo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum