Jak tak patrze po waszych postach to widze że szukacie jakiejś fajnej giery która by mogła choć w części zastąpić legendarnego już q2 CTF. Ja szukałem baardzo długo tak samo jak wy i teraz jak już znalazłem coś naprawdę niezłego i postanowiłem się tym podzielić z wami, to wy zamiast spróbować choć raz zobaczyć co to takiego, napinacie się na mnie jakbym robił wam jakąś straszną krzywdę
Chłopie, może by ktoś się skusił, gdybyś nie był takim natrętem. Twoje zapewnienia jaki to gloom jest wyjebany po prostu odrzucają. Tak jak setny raz obejrzana w TV durna reklama.
Wiek: 40 Dołączył: 23 Maj 2009 Posty: 54 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 9:39 pm
Bez urazy ale (IMO) z tego co widze to nie liczy się na tym forum za bardzo co ktoś mówi tylko kto mówi. Podejrzewam że gdyby to co ja pisałem napisał np Adolf czy Szyna, to jeszcze w tym samym dniu połowa z was by się skusiła, a tak to nikomu nigdy nie przejdzie nawet przez myśl coś podobnego
_________________ Ziomki g2 CTF jest extra, ale to nic przy q2 GLOOM. Specjalnie się tu zarejestrowałem żeby was o tym poinformować (kiedyś grałem z wami dziadami w CTF w klanie INV). Info i pliki: www.planetgloom.com W razie pytań walić na moje gg.
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 8:13 pm
Dwie osoby to by było już coś na początek. Te dwie osoby opisując tu na forum swoje opinie skusiłyby następne i tak może nawet do kilkunastu by sie uzbierało. A ty coolfon mówisz że szkoda ci czasu na granie hmm... jednak swego czasu nie było ci szkoda czasu na q2CTF, a może mi powiesz że takie gry są dla dzieci, a ty już z tego dawno wyrosłeś
_________________ Ziomki g2 CTF jest extra, ale to nic przy q2 GLOOM. Specjalnie się tu zarejestrowałem żeby was o tym poinformować (kiedyś grałem z wami dziadami w CTF w klanie INV). Info i pliki: www.planetgloom.com W razie pytań walić na moje gg.
No w gimnazjum/liceum nie było mi szkoda czasu na Q2CTF, teraz trzeba się ogarniać życiowo i szkoda mi czasu na nową grę. Na pewno z tego nie wyrosłem, bo gry są dla każdego. W tym momencie wolę porobić coś innego.
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 10:01 pm
W sumie to masz racje. Ten gloom strasznie wciąga i za dużo czasu nad nim spędzam. Musze sie zacząć jakoś ograniczać
Zeby sciagnac taka ekipe to trzeba zaczac ostra akcje na gg, inny sposob jest malo skuteczny. Najlepiej z tygodniowym wyprzedzeniem, chociaz pamietam ze czasami "spontany" sie udawaly. Ja w razie czego moge pospamowac troche ludzia via gg, jako ze mniej wiecej polowa mnie slucha :D (przynajmniej wedlug Stalkera).
btw. dawno nikt tu nie sial takiej propagandy jak Stalker, niektorymi tekstami to nawet Grzdyla przebijasz ;)
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 9:46 pm
Ja to bym cie napewno posłuchał (nie to co niektórzy siedzący przed kompem i myślący sobie tak: eeeetam nie chce mi sie)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum