Ja ostatnio grywam troche na tym servie LT co Wasyl zapodal, ale lagi sa przejebane a do tego moj skill mnie przeraza az mi przykro jak bedziecie cos organizowac to dajcie znac na gg czekam Adi na spam!
Dziala dziala ale Wasyl ja Cie podziwiam ze mozesz grac na tym q2 ale to chyba raczej z przyzwyczajenia narzekam bo te trajektorie rakiet wybuchy usmiechniete granaty i ta muzyczka na koniec mapy
Wiek: 40 Dołączył: 23 Maj 2009 Posty: 54 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Pon Lip 06, 2009 12:23 am
Jeśli nie masz q2 to bardzo polecam tę stronę: http://q2full.glt.pl Jest tam q2 w wersji r1q2 i EGL. Ja mam r1q2 bo mam starego kompa ale tobie polecam EGL bo ma zupełnie nową (ulepszoną) grafikę z 32 bitowymi teksturami i wieloma innymi bajerami
_________________ Ziomki g2 CTF jest extra, ale to nic przy q2 GLOOM. Specjalnie się tu zarejestrowałem żeby was o tym poinformować (kiedyś grałem z wami dziadami w CTF w klanie INV). Info i pliki: www.planetgloom.com W razie pytań walić na moje gg.
Dzieki wielkie za www ale raczej nie skorzystam We wtorek juz bede mial swojego q2 ze swoimi pakami itp troche sie nameczylem sie zeby je zrobic i jakos przywyczailem sie do prostoty bajery w tej grze jakos nie bardzo mnie interesuja
Wysłany: Pon Lip 06, 2009 1:56 pm
Przede wszystkim to nie chodzi mi o bajery (np obsługa menu za pomocą myszki) tylko sam fakt że są tam tekstury 32-u bitowe i opcje poprawy grafiki jak w q3 typu: trilinear buffering itp. Ja odkąd sie przesiadłem na te tekstury to nie moge już patrzeć na te stare standardowe 16 bit (różnica jest powalająca a paki se możesz swoje wstawić )
_________________ Ziomki g2 CTF jest extra, ale to nic przy q2 GLOOM. Specjalnie się tu zarejestrowałem żeby was o tym poinformować (kiedyś grałem z wami dziadami w CTF w klanie INV). Info i pliki: www.planetgloom.com W razie pytań walić na moje gg.
Zgadzam się. Ja używałem przez jakiś czas q2max, spoko się grało. Zrezygnowałem, bo miałem problemy z muleniem, później jakoś zapomniałem. O wiele przyjemniej się gra, fizyka taka sama, a grafika o niebo lepsza, efekty spoko (krew i inne ślady zostają na ścianach).
Wysłany: Wto Lip 07, 2009 4:49 pm
Mało Chyba żartujesz, w glooma gra codziennie po 20 osób jednocześnie na 1 servie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum