Wysłany: Sob Wrz 26, 2009 3:15 pm QuakeLive. Clanbase. Mecze.
Wyslalem prosby o walki do wszystkich klanow CA i TDM, CTF jesio nie ma rozpiski wiec nic nie moglem z tym zrobic. Ponizej jest lista (mozna ja sprawdzic tez w zakladce Pending na stronie CB). Wszystkie mecze ustawialem na Niedziele 20/22 (z racji ze nie wiem ile 1 mecz trwa zrobilem 2h przerwy pomiedzy, w razie czego bedzie mozna odpoczac. TDM jest 4v4, CA jest 5v5 wiec ustalac za wczasu kto chce w co grac. Odrazu mowie ze nie przepadam za TDM wiec moge zpasowac na tym, wole CA.
CA fd Sun 11 Oct 20:00
CA waffles Sun 18 Oct 20:00
CA I am Sun 25 Oct 20:00
CA hemp Sun 1 Nov 20:00
CA FF Sun 8 Nov 20:00
TDM viRus Sun 18 Oct 22:00
TDM reign Sun 25 Oct 22:00
TDM soul Sun 1 Nov 22:00
TDM L Sun 8 Nov 22:00
zostaly odwolane i zostary ponownie rozlosowane grupy. Dodano tez grupy CTFa wiec bede musial je tez umowic. Jakies pomysly kiedy ? Jak narazie ustawiam mecze na 20 i 22 w niedziele, ale brakuje 1-2h window na 3ci mecz gdzies. Mysle na 20 CA jak jest, na 22 CTFa poustawiac, a TDM kiedykolwiek jako ze to najmniej ludziom sie bedzie chcialo grac moim zdaniem.
W CTF trzeba wybrac mape, sa do wyboru: qzctf 2, 3, 7, 8, 10. Musimy jakas wybrac w momencie wyzwania/potwierdzenia meczu, dajta znac jaka wam sie dobrze gra czy cus.
KrS masz juz CLka na CB ja TDM CA ewentualnie gdy zabraknie ludzi CTF dodajcie vidma on pocina niezle w ctf'a;) anemica mozna spotkac na QL czesto wiec tam pytaj o kontakt lub wyslij mu prv.
no Anemic aka Mal pocina dobrze w CTF i gra glownie w to, chociaz od kiedy dowiedzial sie ze gramy CA to nadrobil zaleglosci. ma dobrego raila wiec bedzie dobrze zamiatal. sory, nie chcialo mi sie edytowac posta
DOUBLER!
sauce bo tak nazywa sie nasz nablizszy przeciwnik jest to maly multiclan , ogolnie pochodza oni z UT3 wiekszosc squadu to brytyjczycy . Jest to ich 1 sezon w QL CTF w UT3 tez nic wielkiego nie graja ( 2 i 3 liga ). A wiec ludzie na naszym poziomie.
Match Europe sauce versus Poland Pro Lame
Cup Quake Live CTF OC Fall 2009
Date Wednesday 7 October 2009 20:00 (21:00 Europe, 21:00 Poland)
Type Official
Levels qzctf8/qzctf10
Teamsize 4 x 4
Czekam na odp:
fd Sun 11 Oct 20:00 QL CA
U Sun 11 Oct 22:00 QL TDM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum