Jezeli nie spozni mi sie samolot tak jak ostatnio to powinienem zdazyc na drugi mecz. W przeciwnym przypadku niestety ale omina mnie te mecze. Sorki ze nie dopilnowalem troche wsiego ale bylem na urlpie w polsce i troche ostro dalem w tube , jutro wracam do uk i sie od pn bede wszystkim zapewne zajmowac.
Btw Matrix jak mozesz to dodaj Batora do klanu na cb, ostatecznie pozniej ja to zrobie, dzisiaj na meczu i tak nie bedzie mogl zagrac wiec nie ma pospiechu.
staram sie przelozyc na 20:30 czyli 21:30 czasu polskiego zebysmy mogli sie wyrobic z TDM dam kazdemu znac lub napisze na forum jesli cos uzgodnie.
w razie pytan 8694638 gg.
Mecz jest 22:00 cet. tdm mamy 23:00 cet nie wiem jak to zrobimy ale nie moglem przelozyc meczu CA sprobuje przelozyc ten pozniejszy o kwadrans , pol godziny.
Kanal mirc CA - #cb9289361_80 TDM - #cb9304703_45
CA 22:00 CET TDM 23:00 CET
Wysłany: Nie Paź 11, 2009 8:00 pm
Klan Grrr proponuje nam mecz w dniach do wyboru:
Thu 29 Oct 21:00
Sat 31 Oct, 21:00
Sun 1 Nov, 21:00
ja proponuje niedziele 01.11.2009 godz 21:00.
CO ty na to ?
Klan Grrr to mieszanka warzywna graczy z różnych krajów, z tego co widzę graja głównie w QLCTF i maja parę meczy za sobą - sądząc po demach znajdujących się na ich forum: http://jayengee.be/webite
Hmmm, moze mi ktus napisac co to za wild card -.- ? i co ogolnie sie dzieje. Wlasnie wrocilem do domu i nie mam sily tego ogarnac, duzy spam wszedzie mam, jutro do tego zasiade.
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 8:31 am
Wczoraj na meczu CA od nas pojawiły się 3 osoby, nie pomogło poszukiwanie graczy przez godzinę, po prostu nie było komu grac wiec WC. A na meczu TDM nikt się zjawił z klanu U - wiec wygraliśmy przez noshow. Tylko by trzeba poinformować admina o tym fakcie.
Jak by co mam zrzut ekranu (screenshot) z kanału irca i z braku wrogiego klanu.
Wyslalem 2 info do adminow jedno o wc drugie o w/o dla nas mam zdjecia itp itd. Co do wczorajszego meczu to kurwa strata naszego czasu ( 3 osob ktore byly ) moze bylo po prostu napisac jak to chrom zrobil ze go nie bedzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum