[quote="pyz"]ja grałem w World of Tanks i paru ludków ze starej gildii Killer ale już chyba nikt nie jeździ czołgiem, a E-100 i E-75 miałem [/quote]
Jakby co to wieczorkami gram kompanie przewaznie ze sprawdzonymi ziomkami. Na juniorkach albo sredniakach for fun (ale oczywiscie wszystko wygrywamy ) Nick Killus
_________________ -=[ Panic Fear Makers ]=- and -=[ Slaves of Pain ]=-
Jakby co to znów gram, po 5 miechach przerwy... Skoro do tego wróciłem to nie jest to najgorsza gra... Do LoL'a po przerwie nie wróciłem. Jak ktoś chce zacząć to pomogę. Pozdro
_________________ -=[ Panic Fear Makers ]=- and -=[ Slaves of Pain ]=-
Nie pierdolcie, teraz zaczyna sie niedlugo s3 w LoL'a potrzebuje paru smialkow do teamu ze mna i ziutem by rozjebac system, w s2 do wygrania bylo 2mln dolarow za 1 miejsce. http://euw.leagueoflegends.com/
Ale lesie z was, Adi uwierz mi ze skill to 50% sukcesu, drugie 50% to teamplay. Ja niestety chlopaki na wescie miote, mozecie sprawdzic na lolking.net nick eszet .
Nigdy nie watplilem w twojego skilla. W koncu jestes z q2ctf Duzo skillowcow q2ctf zrodzil, no moze procz Grzdyla i paru innych.
Ja niestety nie mam za bardzo czasu na granie w takie cos. Pogralbym z checia, ale mam czas na casualowe granie, a takie cos mnie nie interesuje. Jak nakurwiam to na calego.
Jak nakurwiać to potrójne salta mortale a nie jakieś pedalskie backflipy. Ja gram w WoT-a, casualowo, tam jak masz skill to masz skill i chuj - jedynie w turbo klanie nie pograsz bo jakieś wymogi żeby na treningach być i inne gówna, a w takie coś to mi się bawić nie chce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum