Nie mam czasu na reroll, szukam gowien na wd bo i tak tym nikt nie gra. Btw. Pyza wiesz moze jak skladac dokladnie itemy pod szamana zeby byl kot z dmg ?
[quote="pyz"]RMAH byłoby zajebiste w WoWie [/quote]
sieamasz Pyz co tam u Ciebie ?
a wracajac do temau...
no raczej bylo by sie zarobionym konkretnie nolife mode = moAR money. 2005r przyniosl by konkretne pixele do odkucia sie ^^ z finansowych problemow, ale nie dopiero teraz o tym pomysleli i bli$$ cos tam zbiednial pewnie tracac abonentow wow'a (przestali grac, RAF = less money) to rozkminili RMAH w d3... na nowa dekade =]
ja właśnie instaluję WoWa, pogram trochę przed pandami a potem pandy też pomęczę trochę - nie mogę sobie wyobrazić nie grania pandą
ale żebym na jakieś hardcore raidy się szykował to nie powiem.. bo za stary już jestem żeby 5 razy w tygodniu napierdalać "obowiązkowo" po 4-5 godzin w grę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum