1. Gram ja se w kleja i tak: na mapie q2ctf1 nie moge juz przez okienko wychodzic. Stalo sie tak po zakupie Ge Force4, ale za to jak zmniejsze fps to da sie, ale wtedy skacze za duzo ((
2. Mam counterstrikea. Chce sie polaczyc z serwerkiem (tym z pingwinkiem obok) a ten mi mowi, ze nie moge sie polaczyc z different protocol !!!!!!!!! a ja mam wszystkie zainsstalowane protokoly ((
CO to CH** sie dzieje???
Wysłany: Nie Mar 30, 2003 12:17 am Re: RATUNKU!!!!
Cytat:
1. Gram ja se w kleja i tak: na mapie q2ctf1 nie moge juz przez okienko wychodzic. Stalo sie tak po zakupie Ge Force4, ale za to jak zmniejsze fps to da sie, ale wtedy skacze za duzo :(((
Ja to uzywam prostych alisikow, tylko trzeba chwilke sie do nich przyzwyczaic ... szczegolnie ze tuz obok klawisza do nich mam drop tech :> :
alias wlaz "cl_maxfps 20;use grapple;bind kp_minus wl2"
alias wl2 "cl_maxfps 120;bind kp_minus wlaz"
bind kp_minus wlaz
Niektorzy maja bardziej wypasione aliasy ktore calosc robia za nich, tylko musza podejsc do krawedzi okna, wycelowac w gore i odpalic aliasa ktory: kuca, zmienia fps, wyciaga grapple, strzela graplem , rusza do przodu, zmienia bron na poprzednia . ale po co jak to nie zawsze dziala... a moj alias jest bardziej uniwersalny (np przydaje sie rowniez do wchodzenia przez okno , jak i na paru innych mapach gdzie mozliwe sa sztuczki ze zmneijszonymi fps, lfctf7 chociazby albo q2ctfw4b).
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Nie Mar 30, 2003 5:42 pm
ja na swoim gf2 nie mam problemow ;p
to mozemy zrobic tak:
wymienimy si adresami i ja ci gf2 daje a ty mi gf4 - obaj bedziemy zadowoleni.
;]
tak powaznie to do wychodzenia zrob to co vit mowi [tylko zmien w -alias max fpsy na jakies 400]
a z wchodzeniem to chy ba prblemu nie mas co? [aliasa nie trzeba tylko z respa jupnac ]
2 sprawa: kto mi da jakiegos linka do half life i cs'a [na kazie cos nie chce znalezc ;/]
zeby nie bylo cos tam z piratami to na Pm
Moja rada : Nie wymawiaj slowa cs , lub half-life na tym forum bo slowa te a w zasadzie napisy strasznie smierdza (z obraza dla wszystkich graczy cs, hh)
Co do q2 to podejrzewam ze komp ci moze za duzo klatego ciagnac i przez to, czasem tak sie zadaza, ostatnio mialem cos podobnego ale po formacie uspokoilo sie i nie mam.
Co do aliasa to ten Turina jest o tyle zly ze wyciaga grapla, choc z drugiej strony kwestia przyzwyczajenia, ja i tak zawsze uzywam swojego, starego, sprawdzonego i niezawodnego:
alias +fps "cl_maxfps 20"
alias -fps "cl_maxfps 80"
bind x "+fps"
do tego mam:
bind x "use grapple"
i to mi starcza do wychodzenia przez okienko
A o q3acctf lub utctf mozna mowic ? czy tez jest zabronione ?
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum