1. Laczysz sie do Coolnetu (najlepiej spod quake z konsoli dac: connect games.coolnet.pl:27913)
2. Mapka sie laduje
3. Nastepuje reconnect ale na serwer dmowy
4. W momencie ladowania mapki dmowej dajesz strzalke do gory i jeszcze raz laczysz sie na coolnet
5. tym razem wlezie na wlasciwy - CTF
Edit: sposob odkryty i opracowany dzis z pomoca [P] Kaziu
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
E tam, tpi dziala i tam jakos chetni trafiaja :> (a inni na q2.xg.pl tez trafiaja).
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Z tego co slyszalem to wiecej osob czyta forum ctf.pl niz njusy na ctf.pl
ja korzystam z ctf.pl jako przejscia do forum... przy okazji czytam newsy... gdyby nie to ze forum.ctf.pl sie dluzej wpisuje... nie wchodzilbym na "nasza" stronke bo na niej praktycznie (oprocz newsow i ligii ) nic nie ma
_________________ przepraszam ze sie odzywam :>
a i fejkow nie lubie...
bo na niej praktycznie (oprocz newsow i ligii ) nic nie ma
Sa: klany, serwery, gracze i download... malo?
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum