Sciagnij plugina do IE... nie pamietam dokladnej nazwy ale to cos a'la : q3plugcostamcostam.dll
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Przeciez napisalem wyzej co masz zrobic by dzialalo... :/
Sciagnij npq3plug.dll , jest na download.ctf.pl , i wrzuc do katalogu: program files/internet explorer/plugins/
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
a ja bym prosil zeby URUCHOMIONO ankiete na ctf.pl
to tyle :]
_________________ przepraszam ze sie odzywam :>
a i fejkow nie lubie...
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Pią Kwi 04, 2003 11:49 am
[quote="vitez"]
Cytat:
bo na niej praktycznie (oprocz newsow i ligii ) nic nie ma
Sa: klany, serwery, gracze i download... malo?[/quote]
z garczy korzysta sie raz na miecha
z klanow prawie wogole [znam systyko na pamiec ;pp]
download - link w ulubionych
wiec zostaja tylko newsy - malo ;p ;]
jezeli wolno spytac to jest taki gosciu ze smiesznym nickiem od q3 - on bedzie zajmowal sie q3 dzialem? bo tylko dwanewsy byly i ciekaw jestem co dalej, tak samo z ut - nie to ze sie czepiam tylko ciekaw jestem
a co do demos to fajnie by bylo jakby byl poddzial - najlepsze akcje, albo naj bardziej "fartowe" z glosowane mczy cos ;]
a co do demos to fajnie by bylo jakby byl poddzial - najlepsze akcje, albo naj bardziej "fartowe" z glosowane mczy cos ;]
nie wiem o co chodzi.. wtf?
btw: z tym puginem tez nie dziala, chyba ze to tylko u mnie
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Pią Kwi 04, 2003 7:19 pm
kazdemu zadzraja sie akcje ze ma np. 2 life i flage, przechodzi cala mape, rozwlaa 3 lolkow i jesie captura robi - to juz jest praktycznei zwykly fart, bo by go na slepo z ssg pociagneli i by padl. I jak by cos podobnego sie komus zdarzylo i by mial demko to by si e wrzucilo do bazy danych. jakby bylo pare demek to by byla ankieta ktore najlepsze
tylko o to i chodzi ;]
Może mi ktoś powiedzieć jakich timer'ów się teraz używa? Bo miałem "małą" przerwę w grze... i chciałem sobie od czasu, do czasu pograć, a bez timer'ów ani rusz...
bitme - jest to typowy licznik ;] ma tam funkcje jak automatyczne nagrywanie demek itp
q2ace - to nie jest timer! ale jest to taki programik, dzieki ktoremu na servie jak ci ladnie wyjdzie rejl nei beda cie wyzywac od botów. Na niektorych serverach jest wymagany. Do niego mozna dołącyćpliki dzwiekowe które odpowiednio zbindowane beda ladnie chodzić
Musisz zainstalować ALBO bitme ALBO q2ace
na poczatek polecam BItme [typowy timer]
jak juz wspomniuałem wszystko w http://ctf.pl/download
i tam szukaj progzu z najwiekszym numerkiem ;]
pozniej musisz odpowiedznio zbinodwac zeby odliczalo
ale to juz masz w readme ;]
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum