[quote="Kribol"]Grunt to zaczynac kolejna bezsensowna dyskusjie, nie Tygrys?[/quote]
Buhahahahahha w tym momencie zacytuje mojego kolege zela: "jestes glupi" ... jak zrozumiesz kto nie na temat pisanie tu zaczol to sie odzywaj, ale nie pier..dolisz glupoty, powiedz wprost ze mnie nie lubisz a nie pierd.olisz glupoty ze to ja zaczynam offtopic...
Grunt to gadac nie na temat, nie vitez i kumanus ?
Ich dyskusja zostala juz skonczona, jak mozna zauwazyc wyzej.. A Ty tym tekstem nie wiem co chcesz osiagnac, chyba probojesz rozpoczac kolejna dyskusje, nie dotyczaca tematu Topicka. I udalo Ci sie jak widac. EOT.
tygrys wes sie zamknij i nie pisz bez zensu ok ? bo sam jestes glupkiem ... i powinienes palacic twarzowe .. qrwa drugi vitez vitez sie uspokoil to ty przejeles role ..
tygrys wes sie zamknij i nie pisz bez zensu ok ? bo sam jestes glupkiem ... i powinienes palacic twarzowe .. qrwa drugi vitez vitez sie uspokoil to ty przejeles role ..
Icer a ty jak glupi podczepiasz sie jak wagonik do pociagu <- jak zrozumiesz text to daj znac na PM o ile bedziesz chcial
A napisalem dopiero teraz bo dawno nie zagladalem na forum i dopiero go zobaczylem ! proste nie i jakbys dobrze zrozumial co ci ciezko ostatnio idzie to bys sie tak nie rzucal jak gowno w trawie
alien jak zeskanuje to ci przesle ...
tygrys ja zrozumiałem tylko ty uwazasz sie za najmądzejszego ale niestety takim nie jestes ... wczesniej mysalem ze jestes normalny ale po turnieju zmieniłem zdanie ..
Icer skoncze ta rozmowe bo wiedze ze nic nie rozumiesz i wyzywasz mnie tylko za cos za co nie powinienes, raczej ja powinienem sie ciebie czekac, ale to szczegol... i tak sie do mnie zawsze przyczepiaja nawet jak mam racje i zwracam komus uwage, bo tak jest najlatwiej, jedni sie mnie czepiaja to i ja sie poczepiam bo jak wszyscy to wszyscy... to jest najrostsze, nie zaczne jechac po kims do kogo nie czepia sie nikt bo po mnie zaczna jechac... a nie bede mial argumentow zeby odeprzec ich ataki wiec jade po tym po kim oni jada... icer tu opisalem co ty wlasnie robisz, moze teraz zrozumiesz i napiszesz cos sensownego a nie wyzywasz mnie od takich i owakich bez zadnego powodu, mogles se olac to (i tak cie to nie dotyczylo) i skonczylo by sie to ale ty nie mogles wytrzymac i sie przyczepiles i obrazasz mnie, a turniej nie ma tu nic to tego, robilem co mialem robic, a to ze na turnieju pare osob mnie wqrfialo i nie rozumialo co sie do nich mowi (po 2-3 prosbach i tak nie rozumieli) to juz inna historia... jak chcesz na temat turnieju pogadac to zapraszam gg:1112319 wyjasnie ci jak to wygladalo z mojej stronay a nie widziales toco inni napisali i sie czepiasz... koniec nienatemat gadania... jak chcesz cos jeszcze to zapraszam na gg... a jak ja ci sie nie podobam to sie do mnie nie odzywaj i tyle... Napisalem to tutaj a nie na PM zeby i inni mogli zobaczyc jaki ty jestes .... i udowodnic ze jednak to ty nie masz racji...
A co do wiezy :] to jak uda mi sie to bede i pomoge :]
hm... tygrys powinienes kisazki psychologiczne pisac tak ładnie sie wypowiadasz .. dobra spoko teamt zakonczony bo i tak sie nie dogadamy ... a co do twojej wypowiedzi to urzekła mnie twoja historia !
bylem przez 15 min cegla i znudzilo mi sie. beznadzieja , ludzi za malo , przy polaczenu sie obrazu nie bylo, server nie wytrzymywal,chaos jak huj , nikt nie umial policzyc ile jest ludzi, wywalalo ludzi co chwila .. itd ...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum