Wysłany: Wto Kwi 15, 2003 8:00 pm Q3 !
ej ja gram w q2 .... ale tak sie zastanawiam czy skoro na tym ctf.pl jest dział q3 (nie mówiąc o unrealu którym sie nikt nie zajmuje) to chyba powinni mieć też takie forum ... nie wiem nie moja sprawa ... a pozatym ten spoonman pisze chyba tylko neewsy o swoim klanie bynajmniej nie krytykuje go ... ale by chłopak sie wzioł zrobił jakieś działy i by to naprawde przypominało CENTRUM capture the flag :]
Gacus juz o tym pisalem, zaden z adminow ctf.pl nie raczyl nawet napisac conieco, oni wogule nic nie racza, olali ctf.pl i tyle, zyje tylko dzieki Vitezowi piszacemu newsy i forum, no i lidze... jak to padnie to nie bedize ctf.pl, zel sie nie odzywa, mookee no comment... wiec kto ma toz robic ? gacus daruj se jak ja to zrobilem bo to ci nic nie da...
_________________ napierdzielac z karabinka !
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Sro Kwi 16, 2003 5:12 am
moze zrobic nowe nowe ctf.pl ?
tyle ze to od ***** roboty i nie wiadomo czy na tym samym nie stanie.
No chyba że ktoś będzie na max zdecydowany itd..
tak wogóle to nie wiem kiedy ale podobn ma być quake2.org - moze tam cos bedzie... [wiem ze board ma byc]
Zel sie nie odzywa a mookee gdzies do USA wyjezdza czy cos i nie bardzo ma czas i dostep do netu cokolwiek robic :/
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Tygrysek masz racje... jak Vitez "padnie" to i nasza scena q2 z nim :/
wiec konkluzja jest prosta...
Vitku dbaj o zdrowie nie przemeczaj sie i w ogole niech CI sie q2 nigdy nie znudzi :]
_________________ przepraszam ze sie odzywam :>
a i fejkow nie lubie...
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
nie ma co sie rzucac do wisly
fakt, ze mnie praktycznie nie ma nie oznacza ze mnie wogole nie ma..po prostu "oddajac" ctf.pl pod wladanie i opieke innych ludzi przestalem uczestniczyc w tym co sie dzieje
nie martwice sie, ctf.pl nie padnie i jezeli bedzie jush calkiem krytycznie wowczas bedziemy myslec co dalej
shczerze powiem, ze nawet nie mam pojecia jakie aktualnie sa klany i kto/co robi w tym ctf.pl, kiedys jak wiekshosc rzeczy technicznie robilem ja i mialem kontakt z jizim bylem w miare na biezaco..
jezeli zglasza sie do mnie ktos, to na 100% daje odpowiedz w ciagu kilku minut (poczta), czasami telefonicznie jak ktos do mnie dzwoni.
zglosil sie spooman z q3 i dostal dostep, jezeli zglosza sie do mnie kolejni wowczas tesh dostana - forum czytam sporadycznie, glownie technicznie "czy dziala" wie ta droga kontaktu jest bardzo kiepska ze mna
pzdr
i wiecej usmiechow
swoja droga milo jest czytac posty, w ktorych to vitez nie jest "jebany" a chwalony widac kazdy sie zmienia nawet zatwardziale muminki
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum