Prosil bym o 'testy' - i jakies uwagi czy warto ten server zostawic - w sensie czy odpowiadaja wam pingi
Bo jak bedzie lipa to wole zlikwidowac go - niz zeby tak stal pusty
PrzemaS.
_________________ pozdr
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Nie Maj 04, 2003 8:04 am
ping: mialem 65- moze byc ;]
elect: nie ma ;/
mapvote: nie ma
powiniene byc alebo elcet albo mapvote ;/
ale jak nie bedzie to trudno ;]
ogolnie serv spox ;]
A co on tam moze spod electa taki pseudoadmin sie bawic... tylklo mapy zmieniac i matchsetupy walic... wystarczy jeden boot albo mocniejsze pingniecie (tak by wylecial za overflowa) i tyle z electa :>
A jak dla mnie server super ... ping: 1800 :D
(komora + podczerwien + GPRS = 11kb modem = taki ping :D )
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Vitez i wlasnie o to sie rozchodzi ze mape moze zmienic, moze ludzie czasem chca se na czyms innym pograc a nie jak dla jakiegos takiego ELECTa mapa sie nie spodoba to zmienia.
_________________ napierdzielac z karabinka !
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Pią Maj 09, 2003 8:38 pm
no to niech bedzie samo mapvote, leect nie jestkonieczny ale jak wchodze i jeest kosmiczna mapa to jest troske lipnie [choc niektore "malo popularne" mapki lubie]
Tygrys ale ty pieprzysz z tym electem. Elect jest dobry;) Jesli daja vote yes na elect dla kogos niezaufanego to juz kolesi wina moga sie liczyc z tym ze np zacznie ich kickac czy co tam. Ale np jezeli chce sobie zagrac z kolega na pustym serwie to fajnie sobie dac elect i zmienic ustawienia wedle woli, np chociaz glupi capture czy timelimit. Wg mnie elect powinien byc wszedzie :8
Zadko kiedy elect przechodzi np. na coolnecie, jedynie wtedy gdy jest mala grupka osob i wiedza komu daja...
Aha a ogolnie to serwer spoxik u mnie ping 30-50 wiec luzik :)
Przemas apeluje jeszcze raz o wlaczenie votingu. Bo fajny ping czesto szukam serwera zeby np 1/1 zagrac ale nawet mapki nie mozna zmienic. Mam nadzieje ze zagladasz na forum i to przeczytasz :)
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum