Mam małe pytanie , znudzony q2 i czekaniem (uuu jak długo ...) na q4
szukam nowej zabawki
chodzi mi o gre FPP, o dynamice q2 (wszelkie cs-y odpadaja )
Wiec jesli ktos ma pozytywne doświadczenia z jakas gra tego typu to bede dzwieczny za wszelkie sugestie .. ziew
_________________ praca zabija skilla :/
pracuj a dorobisz sie ... garba
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Pią Maj 16, 2003 7:15 pm
nie ma takiej, rewolucje ma zrobić chrome => czytaj na fpp.pl/chrome na stronie techlandu itd.
ma być zajebiście wyjebiscie zajebista gra stworzona przez polakow [tych co sie na tym znaja i pracuja glownie za granica]
ale nie ebdzie w klimacie ku dwa ;/
tak czy inaczej z innych gierek polecam:
Battlefield 1942 -=> jestes zolnierzem masz mase giwer [2 wojna] mozesz byc niemcami [tygrys itp] i z innych panstw
mozesz latac roznymi samolotami, wyskoczyc na spadochrnoie jezdzic samochodami [roznymi] na dzialku, za kirownica, jako pasazer, plywac, w czolgacg [roznych byc] wogole wszystko
druga sprawa, kontynuacja jednej znajlepszych gier: Need For Speed:
Hot pursuit 2 - scigasz sie wypasiony mi sportowymi samochodami, uciekasz przed glinami lub [jak jestes glina] gonisz, wzywasz helikoptery itd
Apache: Air Assault - fajny symulator smiglowca - robisz zadania
Tony Hawk's pro skater 2 albo 3 -=> jezdzisz na desce, wykonujesz mase trików [duże combo] za ktore dostajesz kase, zbierasz rozne gowienka, dostajesz [za tp co uzbierales] nowe kolka, deche, new mapy itd -=> fajne
i jeszcze GTA: Vice City -=> zajebista grafa, jestes gamngsterem kradniesz samochody strzelasz do ludzi uciekasz przed glinami -=> klasyka
To są w miarę nowe gry [gta vice city mialo premiere pale dni temu] a np tony hawk 2 bylo ze 3 latka temu ;p
te gierki ktore sa interesujace i godne polecenia
Szukam jakiejs fajknej bijatyki na pc -=> zna ktos jakas?
Hm w FPP to ja akurat tylko w Q2 gram... myslalem troche nad RTCW czy MoH ale... dynamika nie ta :/
I tez czekam na Q4 :D
Btw a3 - czemu w forum ligi to napisales? :D
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
o ile rome nie wniosl prawie nic nowego (czekam na s.weapons) o tyle exp z mohy polozyl na kolana..tylko szkoda, ze taki krotki (epizody z kompanii braci jezeli ogladales)
vietcong - klimat, jak do tej pory nie widzialem zadnej gry aby miala taka muzyke, ogolnie ok
w ostatecznosci polecam RtCW:ET (ma byc za darmo wersja MP teraz jest demo) nie ta dynamika i wogole jakos dziwnie sie chodzi .. ale nawet mozna pograc...
Jesli masz chetnych do grania po LAN'ie i dobre sprzety to polecam
Delta Force Black Hawk Down - szczegolnie tryb Flag Ball
Jesli chesz solo pograc to fajny klimat ma Tom Clancy: Sprinter Cell
A do myslenia i refleksu FUN BOMBERMAN ... tylko sprzet tez trzeba updatowac do tego hihih
pozdrawiam
To mam nadzieje sie nie obrazisz jak przerzuce do ctf.pl ...
A co do gier jeszcze... ostatnio impreza byla u mnie to sie koledzy dziwili ze nie mam zadnych gier na kompie poza... Q2 :D
(w kolejce do zainstalowania i pogrania: Diablo2 LoD, Heroes 4, Civ 3, Call to Power 2)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Tom Clancy: Sprinter Cell - powiedz mi klimat cos jak Rainbow6 (planowanie przed "akcja", itp) czy raczej "zwykle" fpp gdzie chodzish, nie myslish za duzo i tylko shczelash ?:) bo widzialem tylko screeny a zajmuje 3cd wiec nie wiem czy warto?:)
Black Hawk Down - qrcze jestes chyba 11 osoba od ktorej slyshalem, ze to jest ok a moze to ten "polski klimat" tak nastraja
spoko impreza w takim razie byla .. i bylo 5 GB dup ? :)
;) ;) ;) ;)
Chyba nie znasz podejscia kobiet do gier... koledzy sie dziwili ze nie mam gier a kobiet to w ogole nie interesowalo :P
A do myslenia i refleksu FUN BOMBERMAN ... tylko sprzet tez trzeba updatowac do tego hihih
pozdrawiam
ROJTER
kurcze dzieki roj
odpalilem pierwszy raz chyba od 2 lat Dyna Blasta
i gralem 2 godziny
Zaraz zaczne sciagac to demko Bomber Fun
(1.7 GB, GF4, 256 DDR 0 chyba mi pojdzie ? )
PS. Z cafe podwędzilem Mohaa
_________________ praca zabija skilla :/
pracuj a dorobisz sie ... garba
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Pią Maj 23, 2003 3:11 pm
ja tesh zassam pamietam jaka beke mialem z tej gierki ten dyna blast a pozniej wyszedl zwykly bomberman - cool ;]
w ta nowsza czesc mozna bylo grac w sieci i na informatyve w 5 osoob gralismyu - fgajnie bylo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum