Ja gram na wlasnym kompie z botkami :( (bydlaki z tepsy jeszcze nawet telefonu nie zalozyl to z neostrada tez sie nie beda pewnie spieszyc :( )
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Z botami jest problem bo one tylko 2 razy na 1 mape sie po flage przejdą. :(
Nm... i jak ja mam defa cwiczyc? :(
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Sob Maj 24, 2003 10:17 pm
tesh probowalem ;/
na ctf1 ustaw sobie ze u nich bedzie 6 i ty jeden i beda przuychodzic ;]
ale 0 grapla i z kiosku nie przyjda z kanala 2x na mape ;]
Pfff... to co to za cwiczenie defa? Na gosci wchodzacych frontem na ctf1 mam jakies 90% celnosci z raila (tym bardziej boty - ledwo co kucac umieja a kucanie by uniknac raila to nie w zakresie ich umiejetnosci :> )
Pfff... to co to za cwiczenie defa? Na gosci wchodzacych frontem na ctf1 mam jakies 90% celnosci z raila (tym bardziej boty - ledwo co kucac umieja a kucanie by uniknac raila to nie w zakresie ich umiejetnosci :> )[/quote]
to psecies mowilem ze zajebiozaa niedosc ze praktycznie jednym wejsciem wchodza i bez grapla to jesie z blastem
ale co zrobisz?
Spoko, cfaniaki potrafia BFG wziac to sie wtedy robi wesolo ;)
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 28, 2003 5:40 am
najbardziej jest chamskie jak ty wychodzisz z kiosku na ta arene a one w tym czasie z bfg w goore rypną i tak prosto w dupcie ;]
ale wtedy uciekam korytarzem i tyle ;]
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum