Mala uwaga i w sumie sugestia do zelusia misiaka mojego zamknij ten topik bo juz temat sie na nim skonczyl i zeby nie powtarzalo sie nabijanie postow, proponuje tez skasowanie tych niewtemat kompletnie postow. Moj tez mozna or wogule topik skasowac kogo on bedzie interesowal jak doryczy czegos czego juz nie ma bo zostalo naprawione
Kribol spokojnie.... :/ ten topic byl apropos jakiejs usterki ktora jest juz naprawiona wiec chyba nic wiecej ciekawego sie juz w nim na ten temat nie dowiesz.... wiec chyba warto sobie pozartowac.... sztywniaku tylko sie nie obrazaj
pozdrawiam [;
ps.
Tygrys ma racje zamknijcie topic nie bedzie problemu :/ jak komus to przeszkadza...
Najlepszym pomyslem byloby skasowanie wszystkich postow od tego co wyjasniaj i konczyl topik... wlacznie z tym postem ktory wlasnie czytacie i zamknac topik wiec nie bedzie problemu z nabijaniem bezsensownym i kazde bedzie mogl se zobaczyc co jest w tym topiku
Kribol spokojnie.... :/ ten topic byl apropos jakiejs usterki ktora jest juz naprawiona wiec chyba nic wiecej ciekawego sie juz w nim na ten temat nie dowiesz.... wiec chyba warto sobie pozartowac.... sztywniaku
mkuh to byly teksty z filmu i nie wiem czemu Kribol sie az tak bardzo oburzyl.... :/ ale widze ze tu pelna powaga i dezaprobate wywoluja podobne wpisy.... :/ wiec wnioski sa proste ----> temat zakonczony i juz sie nie odzywamy :/ i bedzie "przyjemniej" [;
raz jeszcze cytuje kfaka "sorry ze sie odezwaUem :/ " , niech reszta tez przeprosi
A ja za nic nie bede przepraszal, juz przerabialem takie gadki na starym forum i nie zmiarzam nikogo za posty przepraszac ! wiec mi tu nie wyjerzdzac, jak jiz bedzie mial juz admina to sie zrobi pozodek i skasuje te posty i tylek
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum